Mentorat

Bine integrați de la bun început: Mentorat - În timpul perioadei de școlarizare, un coleg vă va ajuta să vă acomodați și să însușiți aspectele specifice necesare în noul Dvs. loc de muncă.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă, plată suplimentară pentru turele de seară și de noapte și oportunități de compensare a orelor suplimentare. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare și prime speciale pentru anumite evenimente de viață.

Creștere profesională

Pe parcursul activității fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Echilibru - Viață Profesională - Privată

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbiuri personale.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Punctele noastre forte

Standarde globale

DRÄXLMAIER are locaţii de producere şi dezvoltare la nivel mondial - în jur de 65 de fabrici în peste 20 de țări. Lucrăm împreună între țări și continente ca o singură echipă mare. Compania operează conform acelorași standarde în toate locațiile și garantează calitatea proceselor și produselor peste tot în lume. 

Punctele noastre forte

Dezvoltarea personalului

Prin rotația locurilor de muncă, coaching, formarea la locul de muncă, mentorat și instruirea în propria academie de afaceri a companiei noastre, sunteți bine pregătiți pentru noi provocări. Evaluările nevoilor personale și școlarizările regulate vă permit să vă dezvoltați abilitățile individuale.

Biroul Dezvoltare Produs Chișinău

DRÄXLMAIER Group
Adresa Biroului de Dezvoltare Produs Chişinău
Str. Studenţilor 9/21
Mun. Chişinău

 

Extensia fabrica Chișinău

DRÄXLMAIER Group
Adresa Extensiei de producere a cablajelor electrice Chişinău
Str. Meșterul Manole 20
Mun. Chişinău