Caractere @ DRÄXLMAIER

Elena Botnari Specialist îmbunătățire procese

"Mă conduc în activitatea mea de următorul principiu: Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul vede oportunitate în orice dificultate. Trebuie să ai încredere în tine, căci asta este una dintre cele mai atrăgătoare calităţi, pe care le poate avea cineva."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Dumitru Căruță Șef sector producție

"Cariera mea în cadrul companiei DRÄXLMAIER a prins rădăcini în aprilie 2018. După primele 6 luni de activitate, am trecut cu brio concursul la funcția de brigadier în sectorul de producție. În următorul an, mi-am dezvoltat capacitățile și am reușit să fiu promovat în funcția de maistru secție, iar mai târziu șef de tură. A urmat un an de provocări și încercări noi, pe care le-am înfruntat cu succes, ceea ce mi-a dat posibilitate să fiu promovat în octombrie 2020 în funcția de șef sector producție. Toate succesele mele în viață le datorez faptului, că am fost întotdeauna proactiv, cu un sfert de oră înainte, în activitate. În viitor tind să mă perfecționez și să mă dezvolt pe plan profesional."

Punctele noastre forte

Încurajăm talente

Managementul performanței și talentelor: Cu noi, vă atingeți obiectivele profesionale. Pentru a face acest lucru, discutăm anual ce sperați să realizați în continuare în călătoria dvs. de carieră. Vă oferim apoi un parcurs profesional de specialitate, management sau lider de proiect.

Punctele noastre forte

Lucrăm la nivel internațional

Lucrăm împreună între țări și continente ca o singură echipă mare. Cursurile noastre de formare interculturală, seminare de pregătire pentru misiuni străine și călătorii de afaceri sau cursuri de limbă vă vor pregăti bine.

Punctele noastre forte

Dezvoltarea personalului

Prin rotația locurilor de muncă, coaching, formarea la locul de muncă, mentorat și instruirea în propria academie de afaceri a companiei noastre, sunteți bine pregătiți pentru noi provocări. Evaluările nevoilor personale și școlarizările regulate vă permit să vă dezvoltați abilitățile individuale.

Procesul de aplicare. Cum ne cunoaștem.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI APLICĂ
Ați găsit un loc de muncă care vă interesează
Înregistrați-vă în portalul de aplicații și încărcați acolo toate documentele relevante. De asemenea, este posibil să aplicați pentru mai multe poziții sau să depuneți o cerere fără indicarea poziției vacante prin portal.
DEPUNEȚI CEREREA
Vă anunțăm
Veți fi informat când va fi primită cererea. Gestionarea aplicației dvs. poate dura câteva zile. Dacă ar trebui să aveți întrebări în acest timp, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. De îndată ce avem noutăți despre aplicația dvs., vă vom contacta.
CONVORBIRE TELEFONICĂ
Facem cunoștință
Dacă suntem interesați de cererea dumneavoastră, vă vom invita în general să participați la interviul telefonic. În acest sens, ne-am dori să vă cunoaștem pe dumneavoastră și abilitățile dumneavoastră și să vă descriem poziția deschisă. Dacă nu suntem interesați de cererea dvs., totuși, veți primi o scrisoare de refuz.
CONVORBIRE PERSONALĂ
Șansa dumneavoastră
Dacă ne-ați impresionat în interviul telefonic, vă vom invita la unul sau mai multe interviuri personale. În acest sens, ne interesează în primul rând să vedem abilitățile dumneavoastră soft și vă vom clarifica orice întrebări referitoare la condițiile generale ale postului.
DECIZIA FINALĂ
Primiți răspuns
După convorbirea dumneavoastră personală, vom lua câteva zile pentru a lua o decizie. Veți primi apoi la telefon feedback concret despre întâlnire. Dacă am decis să vă angajăm și ați decis să lucrați cu noi, veți primi contractul dumneavoastră de muncă.

Procesul de Onboarding

START
Prima zi
Vă veți cunoaște echipa și veți crea primele impresii. „Prietenul dumneavoastră de Onboarding” vă va spune tot ce doriți să știți despre viața de zi cu zi cu noi.
DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI
Școlarizarea continuă
Vă începeți planul personal de orientare și participați la primele cursuri de formare și orientare, precum și la întâlniri cu colegii dumneavoastră.
DUPĂ PATRU SĂPTĂMÂNI
Feedback inițial
Veți avea prima întâlnire de feedback cu supervizorul dumneavoastră și veți discuta despre starea orientării în carieră. Dacă este necesar, voi doi veți conveni asupra modificărilor și ajustărilor.
DUPĂ TREI LUNI
Facerea bilanțului
Veți avea o revizuire intermediară a școlarizării cu superiorul dumneavoastră. Vă veți întâlni cu reprezentantul HR și veți raporta despre experiențele dumneavoastră.
DUPĂ ȘASE LUNI
Începeți cu adevărat
Felicitări! Ați stăpânit cu succes călătoria de Onboarding și acum vă puteți continua călătoria la DRÄXLMAIER!
Mentorat

Bine integrați de la bun început: Mentorat - În timpul perioadei de școlarizare, un coleg vă va ajuta să vă acomodați și să însușiți aspectele specifice necesare în noul Dvs. loc de muncă.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă, plată suplimentară pentru turele de seară și de noapte și oportunități de compensare a orelor suplimentare. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare și prime speciale pentru anumite evenimente de viață.

Creștere profesională

Pe parcursul activității fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Echilibru - Viață Profesională - Privată

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbiuri personale.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Printre cei mai buni
angajatori

Grupul DRÄXLMAIER este unul dintre cei mai buni angajatori din întreaga industrie. Primim în mod regulat premii precum Premiul Top Employer Award de la Deutschland Automotive sau premiul recent drept unul dintre Cei mai Buni Angajatori la nivel mondial 2021 de la Revista Forbes. Ambele premii confirmă orientarea noastră înaltă către angajați și onorează entuziasmul nostru pentru subiecte precum integrarea noilor angajați, modele flexibile de ore de lucru sau oferte pentru angajați și oportunități de dezvoltare ulterioară.