Beneficii

  • Alocaţie pentru prânz
  • Transport gratuit
  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată
  • Pachet social
  • Salariu lunar începând cu 5500 MDL (primele 3 luni de școlarizare), 6000 MDL (după 3 luni de școlarizare)
  • Dezvoltarea carierei
  • Lucru stabil într-o companie internaţională

Priorităţile lucrului la DRÄXLMAIER

În DRÄXLMAIER ne concentrăm pe inițiativă și creativitate

Se încurajează ideile și sugestiile să contribuie în mod activ la succesul companiei.
Ca o companie de familie acționăm  întotdeauna în conformitate cu valorile noastre, care sunt integrate ferm în cultura noastră corporativă.

Poziționare globală
 
DRÄXLMAIER are locaţii de producţie şi de dezvoltare la nivel mondial - mai mult de 60 de fabrici în peste 20 de țări.

DRÄXLMAIER în Moldova

Un deceniu de dezvoltare. Fabricarea de sisteme de cablaje electrice pentru segmentul premium în industria de automobile. Punerea în aplicare a celor mai înalte standarde mondiale.

Produse inovatoare

Sisteme de cablaje, componente electrice și electronice cu caracteristici care stabilesc tendințele cele mai moderne, consola centrală și module de uși, panouri de instrumente și sisteme de interior cu iluminare ambientală. Componentele noastre electronice însoțesc noua generație de mobilitate electrică.

Clienții noștri

Fiind membrul Topului 100 de furnizori automotivi, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum și producători californieni de automobile.

Sarcini care ne provoacă

DRÄXLMAIER a primit mai multe premii ca un lider în tehnologie în segmentul de automobile premium. Numeroase brevete DRÄXLMAIER demonstrează spiritul inovator al companiei.

Oportunități de carieră

Prin numeroase programe de formare, burse, formarea tinerilor talentați oferim cele mai bune opțiuni pentru a începe viața profesională. Noi sprijinim talentele, care în compania noastră continuă să se dezvolte. Fiind o companie globală, aceasta permite angajaților noștri oportunități pentru schimbul internațional de experiență.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print