Ucenicie la DRÄXLMAIER

Alegeți
programul nostru de Învățământ Dual

Îți plac automobilele și te interesează domeniul tehnic?
În cele trei profesii, vă oferim numeroase oportunități pentru un mediu de lucru adecvat. Hai să dezvoltăm mobilitatea împreuna!

Învățământ Dual la DRÄXLMAIER

De ce să lucrezi cu noi?

Programul de Învățământ Dual la DRÄXLMAIER vă oferă un loc de muncă sigur, cu angajare garantată, un mediu de lucru excelent și multe oportunități de dezvoltare în viitor, după ce instruirea Dvs. este completă.

Acesta e DRÄXLMAIER

Beneficii

Angajare sigură

Un loc de muncă sigur într-o companie de familie independentă, cu experiență de decenii în industria de automotive.

Săli de teorie și ateliere de practică

Posibilitatea dobândirii abilităților esențiale în domeniul automotive. DRÄXLMAIER Group pune la dispoziția ucenicilor săli de curs și ateliere de practică, dotate cu echipamente de înaltă specializare.

Cele mai bune studii

Sprijin din partea instructurilor cu normă întreagă, experiență practică în departamentele tehnice și direct în hăli de producție, sub îndrumarea celor mai buni specialiști. Studii conform modelului german: 30% teorie și 70% practică.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă - ucenicii beneficiază de salariu de ucenicie din partea companiei și bursă de la stat. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare.

Studii certificate

Certificarea obținută de absolvenți la final corespunde cu nivelul 3 de calificare al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Condiții excelente de studii și de lucru

Joint excursions, sport teams and parties

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Cămin studențesc la școli profesionale

Cazare gratuită în căminul studențesc al școlilor profesionale partenere la necesitate.

Creștere profesională

Pe parcursul activității după finalizarea studiilor fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Durabilitate

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbyuri personale. Ucenicii participă în activități durabile de echipă.