Select your Region

Select your Country

Select your Country

Select your Country

Select your Country

Grupul DRÄXLMAIER

Aviz juridic

Aceste pagini de internet sunt destinate să vă informeze despre Grupul DRÄXLMAIER și produsele sale. Grupul DRÄXLMAIER își rezervă dreptul de a modifica conținutul paginilor sale de internet fără o notificare prealabilă și fără a menționa un motiv.

Politici
Aici primiți informații despre politici ale Grupului DRÄXLMAIER.

Obligația de raportare
Grupul DRÄXLMAIER își îndeplinește obligațiile de raportare în conformitate cu UK Modern Slavery Act și California Transparency in Supply Chains Act.

Disclaimer
Această pagină internet a fost compilată cu cea mai mare grijă posibilă. Cu toate acestea, Grupul DRÄXLMAIER nu își asumă răspunderea că informațiile conținute sunt 100% corecte sau fără erori. Grupul DRÄXLMAIER depune toate eforturile pentru a menține actualizate aceste pagini de internet cu actualizări și completări continue. Conținutul este destinat numai în scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în orice moment. Grupul DRÄXLMAIER nu este răspunzător pentru daunele care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestei pagini de internet, cu excepția cazului în care sunt cauzate de reavoință sau neglijență gravă.

Paginile de internet ale Grupului DRÄXLMAIER pot conține linkuri către pagini web de la alte companii, atât în ​​Germania, cât și în afara acesteia, asupra cărora Grupul DRÄXLMAIER nu are nicio influență. Grupul DRÄXLMAIER nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestor pagini Internet. Răspunderea pentru conținutul acestor pagini de internet revine operatorului paginii respective. Grupul DRÄXLMAIER a verificat conținutul terților la prima conectare la pagină pentru eventuale încălcări legale. La acel moment, nu au fost constatate încălcări legale. Grupul DRÄXLMAIER nu are nicio influență asupra designului actual sau viitor sau asupra conținutului paginilor legate. Plasarea de legături externe nu înseamnă că Grupul DRÄXLMAIER adoptă conținutul referinței sau al legăturii. Verificarea constantă a legăturilor externe nu este fezabilă pentru Grupul DRÄXLMAIER fără dovezi concrete ale încălcărilor legale; cu toate acestea, astfel de legături externe vor fi șterse imediat după ce se cunoaște orice încălcare a legii.

Paginile de internet ale Grupului DRÄXLMAIER pot conține, de asemenea, publicații, opinii sau mărturii ale experților. Informațiile desemnate ca publicare, opinie sau mărturie și care sunt fie localizate direct pe paginile de internet ale Grupului DRÄXLMAIER, fie accesate folosind un link, reprezintă doar opinia expertului în cauză și nu sunt neapărat identice cu punctele de vedere ale Grupului DRÄXLMAIER. În plus, Grupul DRÄXLMAIER nu își asumă nicio responsabilitate pentru asigurarea faptului, că aceste informații și opinii sunt corecte și complete.

Proprietate intelectuală
Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate informațiile, imaginile, ilustrațiile etc. conținute în paginile de internet ale Grupului DRÄXLMAIER sunt proprietatea Grupului DRÄXLMAIER. Conținutul paginilor de internet este protejat de drepturile de autor.

Conținutul acestor pagini de internet poate fi reprodus numai dacă este inclusă următoarea notificare privind drepturile de autor: "© Copyright Grupul DRÄXLMAIER, Vilsbiburg, Germania. Toate drepturile rezervate." Toate imaginile, testele, grafica, sunetele, animațiile și fișierele video afișate pe această pagină de internet, precum și aspectul acestora, sunt supuse protecției drepturilor de autor și altor legi pentru protecția proprietății intelectuale. Conținutul acestei pagini de internet nu poate fi copiat, publicat, schimbat sau utilizat pentru alte pagini de internet în scopuri comerciale. Mai mult, unele pagini de internet din Grupul DRÄXLMAIER conțin imagini, care sunt acoperite de drepturile de autor ale terților. Dacă nu se specifică altfel, toate mărcile comerciale de pe pagina web DRÄXLMAIER sunt protejate de legile mărcilor comerciale. Acest lucru este valabil mai ales pentru marca DRÄXLMAIER, plăcuțele de identificare, logo-ul și emblemele companiei.

În special, furnizarea acestei pagini internet nu acordă sau creează o licență pentru drepturile de autor, brevete, marcă sau alte drepturi. Grupul DRÄXLMAIER va lua măsuri legale împotriva oricărei încălcări a proprietății sale intelectuale.

Sursa imaginilor
Grupul DRÄXLMAIER, Fotolia, Shutterstock

Conformitate la DRÄXLMAIER
Respectarea legilor, regulilor și reglementărilor interne are prioritate maximă la DRÄXLMAIER. Dorim să evităm riscurile care pun în pericol încrederea clienților, angajaților, furnizorilor și altor părți interesate din Grupul DRÄXLMAIER. Prin urmare, abaterea trebuie depistată din timp, investigată și remediată imediat.

Respectarea legilor, regulilor și reglementărilor interne are prioritate maximă la DRÄXLMAIER. Dorim să evităm riscurile care pun în pericol încrederea clienților, angajaților, furnizorilor și a altor părți interesate de Grupul DRÄXLMAIER. Prin urmare, conduita necorespunzătoare trebuie detectată devreme, investigată și remediată imediat.  Managementul nostru de compliance este contactul direct aici. Dacă doriți să rămâneți complet anonim, vă rugăm să utilizați direct adresa de e-mail a ombudsman-ului. Cererile pot fi întotdeauna trimise în limba locală, astfel încât toată lumea să aibă aceeași oportunitate de a trimite un raport.