Procesul de aplicare. Cum ne cunoaștem.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI APLICĂ
Ați găsit un loc de muncă care vă interesează
Înregistrați-vă în portalul de aplicații și încărcați acolo toate documentele relevante. De asemenea, este posibil să aplicați pentru mai multe poziții sau să depuneți o cerere fără indicarea poziției vacante prin portal.
DEPUNEȚI CEREREA
Vă anunțăm
Veți fi informat când va fi primită cererea. Gestionarea aplicației dvs. poate dura câteva zile. Dacă ar trebui să aveți întrebări în acest timp, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. De îndată ce avem noutăți despre aplicația dvs., vă vom contacta.
CONVORBIRE TELEFONICĂ
Facem cunoștință
Dacă suntem interesați de cererea dumneavoastră, vă vom invita în general să participați la interviul telefonic. În acest sens, ne-am dori să vă cunoaștem pe dumneavoastră și abilitățile dumneavoastră și să vă descriem poziția deschisă. Dacă nu suntem interesați de cererea dvs., totuși, veți primi o scrisoare de refuz.
CONVORBIRE PERSONALĂ
Șansa dumneavoastră
Dacă ne-ați impresionat în interviul telefonic, vă vom invita la unul sau mai multe interviuri personale. În acest sens, ne interesează în primul rând să vedem abilitățile dumneavoastră soft și vă vom clarifica orice întrebări referitoare la condițiile generale ale postului.
DECIZIA FINALĂ
Primiți răspuns
După convorbirea dumneavoastră personală, vom lua câteva zile pentru a lua o decizie. Veți primi apoi la telefon feedback concret despre întâlnire. Dacă am decis să vă angajăm și ați decis să lucrați cu noi, veți primi contractul dumneavoastră de muncă.

Procesul de Onboarding

START
Prima zi
Vă veți cunoaște echipa și veți crea primele impresii. „Prietenul dumneavoastră de Onboarding” vă va spune tot ce doriți să știți despre viața de zi cu zi cu noi.
DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI
Școlarizarea continuă
Vă începeți planul personal de orientare și participați la primele cursuri de formare și orientare, precum și la întâlniri cu colegii dumneavoastră.
DUPĂ PATRU SĂPTĂMÂNI
Feedback inițial
Veți avea prima întâlnire de feedback cu supervizorul dumneavoastră și veți discuta despre starea orientării în carieră. Dacă este necesar, voi doi veți conveni asupra modificărilor și ajustărilor.
DUPĂ TREI LUNI
Facerea bilanțului
Veți avea o revizuire intermediară a școlarizării cu superiorul dumneavoastră. Vă veți întâlni cu reprezentantul HR și veți raporta despre experiențele dumneavoastră.
DUPĂ ȘASE LUNI
Începeți cu adevărat
Felicitări! Ați stăpânit cu succes călătoria de Onboarding și acum vă puteți continua călătoria la DRÄXLMAIER!