Locuri de munca la Resurse Umane: Se caută echipă perfectă

Acesta este motivul pentru care Resursele Umane se concentrează asupra găsirii și promovării celor mai bune talente. La fel ca dezvoltarea sistematică și combinația țintită a tuturor abilităților angajaților noștri. Din acest motiv avem nevoie de echipă perfectă pentru locurile de muncă disponibile în Resurse Umane (HR).

Știm, că angajații aduc cea mai importantă contribuție la succesul afacerii. Acesta este motivul pentru care departamentul nostru de Resurse Umane se concentrează pe oameni – fie că este vorba de căutarea celor mai bune talente sau de dezvoltarea sistematică a abilităților angajaților noștri.

Pentru DRÄXLMAIER, mai bine de o jumătate de secol de succes permanent a demonstrat, că potențialul afacerii de familie se dezvoltă odată cu devotamentul și coeziunea angajaților. Oamenii de la DRÄXLMAIER reflectă și proiectează cultura corporativă – ei sunt fața afacerii de familie active la nivel global, care inspiră înțelegere atât în ​​interiorul, cât și în afara companiei.

O bună dezvoltare a personalului și comunicarea cu personalul au nevoie de un impuls. Sunt sarcini solicitante pentru a contribui activ la un climat de lucru pozitiv și plăcut peste granițele naționale și culturale și pentru a stimula productivitatea și eficacitatea angajaților.

Locuri de muncă Resurse Umane: Pasiune și pricepere

Pentru joburile noastre de Resurse Umane /HR, căutăm personalități calificate, pasionate, angajate. Este vorba despre mult mai mult decât doar locuri de muncă în HR.

Dorim să umplem pozițiile vacante din HR cu angajați, care sunt interesați de oamenii din afacerea noastră de familie. Ne bazăm pe oameni, care sunt foarte motivați să contribuie la modelarea culturii unice DRÄXLMAIER și să o umple cu viață din nou și din nou.