DRÄXLMAIER în Moldova

3 locații DRÄXLMAIER
în Republica Moldova

În 2007, furnizorul German de automotive DRÄXLMAIER s-a extins în Republica Moldova. Între timp, au fost stabilite 3 locații: Bălți, Chișinău și Cahul.

DRÄXLMAIER în Moldova

Partener în inovații
ale industriei auto

În calitate de specialist mondial în sisteme inovatoare de cablaje, sisteme de stocare, componente electrice și electronice moderne și interioare exclusive, Grupul DRÄXLMAIER susține producătorii de automobile premium precum Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Rolls-Royce și Volkswagen pe parcursul întregului proces de producție - de la prima idee până la livrarea în secvență.

DRÄXLMAIER este primul investitor major în industria de automotive din Republica Moldova din 2007, inițiatorul programului de studii de Învățământ Dual din 2014 și cel mai mare angajator regional din Bălți și Cahul.

DRÄXLMAIER în Moldova

Locațiile în
Bălți

Fabrica 1 din Bălți a fost deschisă în 2007. Fabrica dezvoltă și livrează sisteme de cablaje auto de o înaltă calitate pentru clienții premium ai grupului german. De atunci compania s-a dezvoltat constant contribuind la dezvoltarea economică și socială a întregii regiuni. Compania oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. Fabrica dată este situată pe strada Dovator 86.

DRÄXLMAIER în Moldova

Locațiile în
Bălți

Fabrica 2 din Bălți a fost deschisă în 2011 și extinsă considerabil în 2017. Investiţia făcută de grupul german are în vedere o dezvoltare pe termen lung în Moldova. Fabrica se concentrează pe producerea cablajelor specifice clientului pentru industria de automotive premium. Compania investește continuu în instruirea și dezvoltarea profesională a angajaților. Fabrica dată este situată pe strada Industrială 4.

DRÄXLMAIER în Moldova

Locațiile în
Chișinău

Biroul de Dezvoltare Produs din Chişinău a fost deschis în 2017. Biroul de proiectare este situat lângă campusul UTM, pe strada Studenţilor 9/21. Inginerii-proiectanți din Chișinău participă la proiecte internaționale de dezvoltare a componentelor de lumini ambientale și pieselor de interior pentru industria auto. 

Hălile de producere a modulelor de cablaje auto pentru industria de automotive premium se află la Chișinău, str.Meșterul Manole 20. Angajații DRÄXLMAIER au început să activeze aici din 2020.

DRÄXLMAIER în Moldova

Locația în
Cahul

Fabrica din Cahul a fost construită în 2018 și inaugurată în 2019. Ea se concentrează pe producerea modulelor de cablaj pentru industria de automotive premium. Ca furnizor în top 100 al industriei de automotive, compania oferă angajaților oportunități de carieră şi creștere într-un mediu de lucru modern și un loc de muncă stabil în regiunea de sud. Prin această investiție, compania își demonstrează încă o dată angajamentul sustenabil în Republica Moldova. Fabrica dată este situată pe strada Muncii 4. 

Carieră

Modelăm mobilitatea
durabilă de mâine

DRÄXLMAIER în Moldova oferă diverse oportunități de carieră.