Sisteme electrice

Sistemul central
de control al automobilului

Sisteme electrice

Experiență
și ingeniozitate

În calitate de inventator al cablajului specific clientului, produsele electrice DRÄXLMAIER modelează arhitectura sistemelor electrice în automobile deja mai bine de 60 de ani.

Prin competența noastră generală în domeniile electric și electronic, suntem capabili să proiectăm în mod optim sisteme de cablaje electrice. Conceptul de sistem este completat în mod constant cu contacte și componente electrice care îmbunătățesc cablajul.

 

Distribuție

Cablaje
electrice

Maestru al complexității: Cu până la 10³¹ de variante, individualitatea este accentuată în cablajele electrice specifice clientului. Producția și livrarea către client se realizează exact în timp și în secvență.

Distribuție

Bară
multi-nivelată

Talente multiple: Implementat într-o structură vertebrală, bara multi-nivelată oferă o compatibilitate electromagnetică optimă datorită efectului obturării câmpului magnetic. Ca o dezvoltare continuă a sistemului electric clasic, aceasta reprezintă, de asemenea, răspunsul la cerințele de viitor în ceea ce privește funcționalitate și siguranță. În același timp, ea multiplică rezultatul prin intermediul prizelor de cablu flexibile și a unui design deosebit de ușor și compact.

Distribuție

Sistem
de date

Funcțional, sigur și conectat în rețea: comunicarea în interiorul vehiculului dar și cu mediul său este mai importantă astăzi, decât oricând. Soluțiile de înaltă frecvență și Ethernet de la DRÄXLMAIER se caracterizează prin transfer sigur de date și viteză de transmisie înaltă pentru sisteme auto actuale și viitoare.

Protecție

Distribuitor
de energie

Modular, inteligent și scalabil: distribuitorul nostru de energie poate fi asamblat individual conform cerințelor de performanță, utilizând principiul modular. În acest sens, sunt instalate doar modulele necesare și componentele, împreună cu cablajul, sunt testate ca o unitate funcțională. Distribuitorul modular de alimentare are conectori plug-in corespunzători pentru siguranțe, relee și module de expansiune, precum și cabluri conectate direct.

Protecție

Cutia de siguranţe
principală

Siguranță și protecție pentru sistemele electrice de joasă tensiune: cutia de siguranțe principală furnizează sarcini electrice cu potențialul necesar dintr-o locație centrală. Ea comută, distribuie și asigură firele atașate într-un mod predefinit - fiind flexibil prin dimensiuni și sarcini variabile ale siguranței.

Protecție

dFuse Smart 48V
Kit de module funcționale

Complet sigur: Folosind kitul ușor și compact de module funcționale dFuseSmart 48V, sistemele electrice de 48 volți pot fi protejate eficient și fiabil împotriva arcurilor și altor perturbații electrice.

Contactare

dLAM
Contact lamelar

De la mic la mare: Contactul lamelar brevetat de DRÄXLMAIER este un sistem de contact scalabil pentru curenți mari, rezistențe de contact reduse și spații mici de instalare. Cu lamela sa flexibilă independentă, contactează grile ştampilate sau şine electrice cu fiabilitate maximă.

Contacte

dHPT
Terminal de performanță înaltă

Conexiune securizată: Fiind un contact patentat pentru curenți de mare intensitate pentru toate nivelurile de tensiune, terminalul performant DRÄXLMAIER îndeplinește toate cerințele de siguranță în ceea ce privește vibrațiile și variațiile de temperatură. Familia de mufe dHPT este fiabilă și ușoară; având, de asemenea, o forță de inserție redusă și o presiune ridicată.

Contacte

Conector de sudură
prin frecare

Stabil și eficient pe termen lung: Cu această abordare procedurală brevetată în domeniul contactării firelor de aluminiu, Grupul DRÄXLMAIER oferă o alternativă interesantă proceselor de îmbinare convenționale. Tehnologia brevetată de sudare prin frecare se caracterizează prin conexiunea sa material-pozitivă, cu rezistență redusă, precum și prin procese de fabricație eficiente.

Sisteme electrice

E bine
să știți

Istorie

Prima noastră comandă în 1958 a fost de 50.000 de seturi de cablaje pentru Goggomobil, „micul Volkswagen din Bavaria”, care a fost fabricat în Dingolfing, Germania.

Revoluția KSK din 1990

DRÄXLMAIER KSK (KSK=cablajul specific fiecărui client) revoluționează arhitectura sistemelor electrice ale automobilului.

Varietate largă

Cablajul nostru specific clientului poate fi configurat individual și astfel adaptat cu precizie la cerințele vehiculului respectiv.

Complexitate

Sistemul electric al automobilelor premium de astăzi este format din până la 2.200 de fire individuale, 1.000 de contacte, mai mulți kilometri de cablaj și o greutate de până la 60 de kilograme.