Sisteme de mobilitate electrică

Distribuția curentului
în direcție potrivită

Inovator
și vizionar

Încă de la început, am fost inovatori și vizionari în industria auto - și, în materie de electromobilitate, aparținem „primilor motori” de pe piață. Încă din 2009, am lucrat intens la acest subiect și ne-am extins continuu expertiza și portofoliul de produse.

DRÄXLMAIER oferă pachetul complet de e-mobilitate: de la priza de încărcare, prin cablajul și cutia de comutare de înaltă tensiune, până la sistemul de baterii.

Contacte

Priza
de încărcare

Alimentare de înaltă tensiune perfect integrată: automobilele electrice moderne pot fi încărcate în mod fiabil și sigur utilizând mufa noastră inteligentă de încărcare cu tehnologie precisă de detectare a temperaturii. Funcțiile opționale extinse și opțiunile de proiectare pot fi realizate cu integrarea elementelor de iluminare.

Contacte

Mufă
de tensiune înaltă

Puternic, durabil și sigur: familiile noastre de prize de înaltă tensiune de clasa 4 și 5 sunt proiectate pentru aplicații de curent continuu de până la 1.000 de volți putere. În plus, designul lor robust oferă un nivel ridicat de protecție împotriva vibrațiilor, variațiilor de temperatură și influențelor corozive.

Contacte

dHPT
Terminal de performanță înaltă

Conexiune securizată: Fiind contact patentat pentru curenți de mare intensitate pentru toate nivelurile de tensiune, terminalul de performanță DRÄXLMAIER îndeplinește toate cerințele de siguranță în ceea ce privește vibrațiile și variațiile de temperatură. Familia de mufe dHPT este fiabilă și ușoară; este impresionant datorită forței sale mici de inserție și presiunii ridicate de contact.

Distribuție

Șină dublă
de înaltă tensiune

Talente multiple: Datorită efectului de anulare a câmpului, șina dublă de înaltă tensiune neecranată oferă o compatibilitate electromagnetică optimă - indiferent de nivelul de tensiune. În același timp, aceasta este compactă, disipează bine căldura datorită suprafeței sale mari și poate fi asamblată în mod automat.

Siguranță

Comutator
de înaltă tensiune

E-inteligență la bord: Fiind interfață între bateria de tensiune înaltă și sistemul electric de tracțiune, cutia de comutare de tensiune înaltă oferă măsurare precisă și controlul electronicelor, care îndeplinesc cerințele pentru nivelul de risc ASIL C - inclusiv senzorul de curent și tensiune dIUS, precum și sisteme de gestionare a bateriei de la DRÄXLMAIER.

Securizare

dIUS
Senzor de curent și tensiune

Calculul exact al cantității rămase: Senzorul de curent și tensiune dIUS este un dispozitiv de măsurare pionier, de mare precizie, cu cerințe reduse de spațiu. Senzorul garantează determinarea precisă a capacității bateriei de înaltă tensiune pe întreaga durată de viață. 

Securizare

Unitatea de control
a bateriei

La interfață: fiind o componentă de siguranță și securizare, unitatea de control a bateriei calculează continuu starea de încărcare, sănătate și funcționare a bateriei și transmite informațiile către alte componente ale vehiculului.

Stocare

Sistem de stocare
de înaltă tensiune

Puterea concentrată de stocare pentru performanță și autonomie maximă: sistemele pionierate de baterii DRÄXLMAIER pentru automobilele electrice și hibride asigură puterea de până la 800 volți, dimensiuni compacte și îndeplinirea celor mai înalte cerințe de siguranță (ASIL D).

Stocare

Controler
de celule

Pentru celulele sănătoase: un grad ridicat de protecție împotriva supraîncărcării și descărcării este asigurat de monitorizarea și echilibrarea continuă a tuturor celulelor bateriei. Controlerul de celulă este disponibil în diferite configurații, ca soluție internă sau externă.

Stocare

dPack
Modulul de celule

Standardizate și scalabile individual: Modulele noastre de celule cu performanță ridicată și densitate de energie pot fi configurate individual pentru a satisface solicitările clienților. Acest lucru garantează flexibilitate maximă în ceea ce privește geometria, capacitatea, performanța și gama de tensiune.

Sisteme de mobilitate electrică

E bine
să știți

Siguranță

Testăm pe larg prototipurile și bateriile de serie. În acest mod asigurăm în mod constant o calitate înaltă a produselor noastre.

Producție

DRÄXLMAIER se bazează pe cele mai moderne procese de producție și pe o tehnologie de automatizare securizată și sigură.

Inovație

DRÄXLMAIER este prima companie care a introdus tehnologia de 800 volți în producția de serie cu Porsche Taycan.

Repere

În 2009, DRÄXLMAIER a fost responsabil de dezvoltarea conceptului pentru sistemul complet de baterii pentru Audi R8 e-tron.