Sisteme de interior

Elemente
de interior

Elemente de interior

Calitate și experiență

În baza experienței noastre de zeci de ani în domeniul finisării suprafețelor din piele, din tablă și materialelor noi, garantăm clienților individualitatea și antudaj de lux în interiorul automobilului. În plus, produsele noastre sunt remarcabile datorită pachetului de expertiză în inginerie și producție într-un limbaj de proiectare excepțional, precum și funcționalități inovatoare.

Elemente de interior

Inovație și expertiză

Soluțiile de interior inovatoare pentru segmentul auto premium oferă suprafețe extraordinar de calitative și design fascinant.

Elemente de interior

Fiecare cusătură contează

Spre deosebire de țesături, o gaură de ac făcută în piele nu mai poate fi eliminată. Acesta este motivul de ce husele cusute pentru panourile de instrumente și consolele centrale sunt realizate manual.

Sisteme de interior

Ca un costum personalizat pentru fiecare automobil

Panourile noastre de instrumente, de uși și consolele centrale de înaltă calitate funcționează împreună în multe automobile premium pentru a oferi o atmosferă optimă de comoditate în interior.

Sisteme de interior

Procese inovatoare
la DRÄXLMAIER

Procese inovatoare

Construcție ușoară

Cu produse optimizate din punct de vedere al greutății și spațiului de instalare, susținem clienții noștri contribuind la mobilitatea durabilă.

Procese inovatoare

Fibre naturale

La BMW i3, DRÄXLMAIER a instalat pentru prima dată fibre naturale vizibile ca suprafață premium în panoul ușii.

Procese inovatoare

D3F

În cadrul procesului brevetat D3F (DRÄXLMAIER rapid de formare a fibrelor), fibrele naturale și tehnologiile de turnare prin injecție sunt combinate. Acest lucru permite o reducere considerabilă a greutății.

Procese inovatoare

Spumare cu perete subțire

Spumarea cu perete subțire face posibilă laminarea materialelor de diferite grosimi - precum piele, piele artificială sau folie - pe același suport. Acest lucru reduce greutatea și complexitatea, în timp ce „senzația” de înaltă calitate rămâne aceeași.

Sisteme de interior

Design-ul
suprafețelor

Suprafețe

Cele mai bune părți

Fiecare piele se diferențiază. Numai ochiul perfect instruit al unui expert poate identifica cele mai bune piese de piele și poate combina piesele individuale pentru a crea o armonie perfectă în vehiculul finit.

Suprafețe

Multitudinea de variante

Fie că este vorba de piele naturală artizanală, materiale de suprafață moderne, cum ar fi fibrele naturale vizibile, sau materiale inovatoare, cum ar fi DecoSoul - DRÄXLMAIER oferă individualitate în interiorul automobilului.

Suprafețe

Caracter individual

Caracterul interiorului unui automobil este întotdeauna sinteza materialelor, suprafețelor, culorilor și a aspectelor suprafeței. Masa divizată, modelele de cusătură și razele luminilor fac rezultatul perfect.

Suprafețe

Diversitatea variantelor

Fie că este vorba de piele naturală artizanală, materiale de suprafață moderne, cum ar fi fibrele naturale vizibile, sau materiale inovatoare, cum ar fi DecoSoul - DRÄXLMAIER oferă individualitate în interiorul automobilului.

Sisteme de interior

Tipuri de iluminare
ambientală

Iluminare ambientală

dLight dinamic

Datorită LED-urilor RGB controlabile în mod liber, dLight lasă efectele de culoare dinamice să ruleze de-a lungul unei bare de lumină. Acest lucru este deosebit de potrivit pentru afișarea optică a funcțiilor și a mesajelor de avertizare în vehicul.

Iluminare ambientală

Dimensiunea dLight

Dimensiunea dLight creează un efect de adâncime tridimensional unic folosind o structură optică pe partea din spate a unui suport translucid. Rezultatul este un sentiment de spațiu complet nou, îmbunătățit.

Iluminare ambientală

dLight MP

dLight MP creează un design unic, executat exact pe suprafețele din piele. Microforarea fină este aproape invizibilă la lumina zilei. Noaptea, cu toate acestea, există posibilități de design aproape nelimitate.

Iluminare ambientală

dLight paspol

Folosind dLight paspol, formele pot fi accentuate cu lumină de diferite culori. Această tehnologie combină distribuția uniformă a luminii cu cerințele spațiului redus pentru instalare.

Iluminare ambientală

Sfera dLight

Cu suprafața uniformă opacă, sfera dLight creează o atmosferă de iluminare exclusivă în compartimentul din spate. În plus, elementul de iluminare sculptural este comutabil și reglabil în dependență de capacitate.

Iluminare funcțională

Caracteristici suplimentare
inteligente

Iluminarea ambientală a început ca un element decorativ. În viitor, va îndeplini funcții și ca lumină centrată pe om, va influența și psihologia și fiziologia.

Folosind această caracteristică, ar fi posibilă extinderea gamei de automobile electrice - de exemplu, dacă efectele culorilor i-ar face pe pasageri să se simtă subiectiv mai cald, atunci temperatura reală ar putea scădea și energia ar putea fi economisită pentru o autonomie mai mare.

Integrare funcțională

Tăvi de depozitare
individualizate

Cu dTray easy, Grupul DRÄXLMAIER a creat un sistem de stocare de înaltă calitate, care este integrat în design. Acesta este un sistem de stocare adaptiv, care poate fi extras de către utilizatorul final după necesitate și apoi rămâne în poziția deschisă utilizând un mecanism simplu. Mecanismul unic de închidere poate fi acționat și cu o singură mână și fără a necesita un efort mare.

Sisteme de interior

E bine
să știți

Varietatea culorilor

Datorită LED-urilor RGB, soluțiile de lumină pentru iluminarea ambientală pot reproduce până la 284 trilioane de culori deschise.

Artizanat tradițional

DRÄXLMAIER are 140 de ani de experiență în lucrul cu piele.

Cifre

DRÄXLMAIER procesează peste 85.000 de kilometri de fir și 200.000 de piei de vită anual.