Sisteme de conectare

Conexiune
perfectă

Potrivit atât pentru tensiunea înaltă, cât și pentru cea joasă: Conectorii și elementele noastre de contact acoperă o gamă largă de aplicații.

Securizat
și în siguranță

Sistemele noastre de contact și mufe pentru aplicații de tensiune înaltă și joasă sunt proiectate perfect și dimensionate optim pentru sarcinile necesare. Acest lucru economisește greutate și resurse.

Sisteme de conectare

dHPT
Terminal de performanță înaltă

Conexiune sigură: Fiind contact patentat de mare putere pentru toate nivelurile de tensiune, terminalul performant DRÄXLMAIER îndeplinește toate cerințele de siguranță în ceea ce privește vibrațiile și variațiile de temperatură. Familia de mufe dHPT este fiabilă și ușoară; având, de asemenea, o forță redusă de inserție și o forță mare de presare la contact.

Sisteme de conectare

Mufe
de înaltă tensiune

Puternic, rezistent și sigur: familiile noastre de prize de înaltă tensiune de clasa 4 și 5 sunt proiectate pentru aplicații de curent continuu de până la 1.000 volți putere. În plus, designul lor robust oferă un nivel ridicat de protecție împotriva vibrațiilor, variațiilor de temperatură și influențelor corozive.

Contactare

dLAM
Contact lamelar

De la mic la mare: Contactul lamelar brevetat DRÄXLMAIER este un sistem de contact scalabil pentru putere de curent mare, rezistențe de contact reduse și spații mici de instalare. Cu lamela sa flexibilă independentă, contactează grile ştampilate sau şine electrice cu fiabilitate maximă.

Contactare

Conectare
cu sudare prin frecare

Stabil și eficient pe termen lung: Cu această abordare procedurală brevetată în domeniul contactării firelor de aluminiu, Grupul DRÄXLMAIER oferă o alternativă interesantă proceselor de îmbinare convenționale. Tehnologia brevetată de sudare prin frecare se caracterizează prin conexiunea sa material-pozitivă, cu rezistență redusă, precum și prin procese de fabricație eficiente.