Ziua Familiei la DRÄXLMAIER Bălţi

03-09-2017 Grupul DRÄXLMAIER a stabilit un standard la nivel mondial pentru toate locaţiile, în ceea ce privește atitudinea față de angajați. Fiind o companie de familie, Ziua Familiei este una dintre cele mai apreciate tradiții în cadrul Grupului. La 3 septembrie 2017, Ziua Familiei a invitat peste 4000 de angajați din Bălți și i-a întâmpinat pe ei și pe apropiaţii lor la cea de-a doua fabrică.

Bălți, 3 septembrie 2017. Grupul DRÄXLMAIER în Moldova a fost înființat în 2007 în orașul Bălți. A găsit aici angajați motivați și dedicaţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească. La 10 mai 2011, Grupul DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică în Bălți. În 2016, DRÄXLMAIER a început extinderea celei de-a doua locaţii, construcția căreia s-a încheiat în această vară. Aproximativ 4000 de angajați activează la fabricile din Bălţi în acest moment. "Suntem foarte încântați să organizăm Ziua Familiei DRÄXLMAIER Bălți în 2017, mai ales că aceasta a fost o dorință a angajaților companiei de mai mult timp. Este o ocazie perfectă de a arăta fiecărui membru al echipei noastre numeroase aprecierea pentru aportul lor în munca de zi cu zi. Succesul DRÄXLMAIER la Bălți aparține eforturilor comune ai tuturor angajaților, pe care suntem mândri să-i avem în compania noastră și îi mulțumim fiecăruia pentru acest rezultat pozitiv. Sunt profund convins, că doar atunci când suntem buni cu toții împreună, putem gestiona cu succes toate proiectele viitoare", a declarat Guido Meinelt, Administratorul DRÄXLMAIER Bălți în Moldova.

Fiind o companie de familie, DRÄXLMAIER își asumă responsabilitatea deosebită faţă de angajații săi. Pentru a implementa un standard al Grupului, Ziua Familiei a fost organizată în acest an şi la Bălți. Acest eveniment a generat un mare interes de la începutul planificării. Conform datelor preliminare, aproximativ 6000 de persoane au vizitat sărbătoarea în timpul zilei. Salariații din Bălți au venit cu familiile și prietenii lor și au petrecut o zi minunată împreună. Parcarea, unde a avut loc evenimentul, s-a transformat într-un parc de divertisment mare și colorat, cu o mulțime de activități vesele pentru copii și adulți. Organizatorii au creat diferite zone de divertisment, cum ar fi un colț handmade, un colț creativ cu picturi pe faţă, picturi de cretă și acuarelă, tramboline şi tobogane gonflabile, jocuri de masă, cabine foto instantanee, competiții vesele, expoziție auto și alte zone. Activitățile organizate de animatori au atras angajații, familiile și colegii lor în creație și competiție și au asigurat o atmosferă veselă şi lejeră. Cabinele foto instantanee au oferit posibilitatea de a face fotografii amuzante ca o amintire a acestui eveniment semnificativ. Partenerii noștri de la compania "AutoSpace GmbH", Importor General BMW în Moldova, au adus cele mai noi şi populare automobile pentru oaspeții companiei. Astfel, invitaţii au avut posibilitate să cunoască cum arată produsele finale ale clienţilor grupului din industria de Automobile Premium și cât de importantă este contribuția angajaților din Bălţi la fiecare proces, pentru ca DRÄXLMAIER să satisfacă pe deplin clienții cu produse livrate pe liniile lor de asamblare.

Fiind o tradiție DRÄXLMAIER la nivel mondial, Ziua Familiei la Bălți a cuprins în program tururi organizate prin fabrică pentru oaspeți. Astfel, familiile și prietenii angajaților din Bălţi au putut vedea cu ochii lor condițiile și procesele de lucru ale celor dragi. După vizitarea halelor de producţie şi depozitare, unii din participanţi au decis să se alăture companiei: este un lucru să judeci despre lucrul la companie din auzite și este complet diferit să-l vezi de sine stătător. Pentru ca toți oaspeții să reuşească să viziteze locaţia, tururile au fost programate la fiecare șapte minute, or acestea s-au dovedit a fi foarte populare. Ghizii, precum și prezentatorii, au fost angajații companiei din Bălți. Aceştia s-au oferit voluntar să împărtășească unei audiențe largi particularitățile lor de lucru.

Oamenii și-au expus impresiile după ce au văzut fabrica DRÄXLMAIER cu ochii lor. Ei și-au dat seama cât de mare este, cât de mulți oameni vin aici zilnic pentru a realiza toate procesele de lucru arătate în timpul prezentărilor și câte abilități sunt necesare pentru toate etapele procesului de producție şi livrare.

Afară, oaspeții au avut posibilitatea să se alăture colegilor lor, să-și prezinte reciproc rudele și să se cunoască mai bine unul pe altul prin socializare în afara timpului de muncă. Ei au putut să stea sub corturi, să se bucure de gustări gratuite și să urmărească programul artistic prezentat pe scenă. Organizatorii au invitat cântăreți și colective naționale și locale, care au făcut ziua familiei mai luminoasă și mai distractivă. Oaspeții au cântat și au dansat în fața scenei împreună cu artiștii, deoarece este tradițional în Moldova, ca participanţii să danseze la evenimente de masă și la concerte. Astfel, "hora" și "sîrba" au fost acasă la DRÄXLMAIER cu artiștii Paşa Parfeni, Nelly Ciobanu și Tharmis Orchestra.

Grapă Valentina și-a expus impresia că serbarea a fost organizată la un nivel foarte înalt. Pripa Stela a mulțumit pentru o organizare cu brio a evenimentului și a considerat, că după toată munca depusă și emoţiile trăite, rezultatul a fost foarte frumos. Guţu Alexandru a mulțumit tuturor membrilor echipei organizatoare și a spus că Ziua Familiei s-a dovedit a fi un eveniment extraordinar.

Toți membrii echipei organizatoare și voluntarii au făcut totul, astfel încât această Zi a Familiei să fie un eveniment de succes, memorabil pentru fiecare angajat și fiecare oaspete invitat. Dedicarea și energia lor au contribuit foarte mult la realizarea tuturor obiectivelor necesare pentru Prima Zi a Familiei DRÄXLMAIER din Bălți.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.