Mărțișor - de Primăvară Vestitor

02-03-2021 Un ”Mărțișor” a fost dăruit angajaților locațiilor din Moldova ca simbol tradițional al reînvierii naturii și speranței.

Moldova, 2 martie 2021. Un simbol al primăverii pentru angajați: colaboratorii locațiilor din Moldova au avut o surpriză plăcută la începutul sezonului de primăvară - un mărțișor oferit cadou de voluntarii companiei în primele zile ale lunii martie. Voluntari în acest an au fost instructorii de la școlarizare și școală profesională, colegii din echipele de resurse umane, producție, calitate și logistică.

Mărțișorul este un simbol frumos al renașterii naturii și este tradițional oferit împreună cu urări de bine cu ocazia venirii primăverii. Natura renaște și fiecare ființă umană își restabilește energia vitală împreună cu ea. Țesute din fire roșu și alb, cu diverse pandantive, mărțișoarele sunt fixate pe îmbrăcăminte și purtate în martie. După ce au fost purtate în piept, sunt legate de copaci înfloriți la sfârșitul lunii martie, simbolizând roadă bogată și fericire în acest an.
 
Vă dorim să aveți o primăvară frumoasă și însorită, cu un cer curat deasupra capului, să rămâneți sănătoși și să lăsați natura să vă reînvie energia și forțele exact, cum ea revigorează și renaște pământul pentru noi toți în fiecare an.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.