Sprijin pentru partenerii educaționali din Cahul

15-10-2020 Donații de echipament pentru Universitatea de Stat "B.P.Hasdeu" și Școlile Profesionale 1 și 2 din Cahul.

Cahul, 15 octombrie 2020. Compania DRÄXLMAIER a venit cu o donație de echipamente moderne de studiu și vizierele de protecție D-Shield pentru partenerii educaționali regionali. Universitatea de Stat "B.P.Hasdeu" din Cahul și Școlile Profesionale 1 și 2 au primit cu mare entuziasm echipamentul donat, deoarece au nevoie de acest suport pentru organizarea siguranței în timpul procesului de studii, inclusiv posibilitatea de a trece la studii online, în caz de necesitate. Donarea de echipamente electronice va contribui la echiparea sălilor în aceste instituții de învățământ pentru formarea calitativă a specialiștilor și dezvoltarea abilităților profesionale necesare pentru o carieră de succes prin aplicarea tehnologiilor moderne în procesul de predare. Vizierele de protecție vor contribui la siguranța cadrelor didactice ale acestor instituții de învățământ în timpul procesului de studii.

Vizierele de protecție D-Shield donate sunt produse de DRÄXLMAIER în fabrica Grupului nostru situată în Braunau, Austria. Conceptul de vizieră D-Shield contra coronavirusului a fost realizată pentru prima dată la o imprimantă 3D. Între timp, D-Shield a început să fie produs cu ajutorul unei matrițe de injecție special construite. Vizierele sunt foarte ușoare, confortabile de purtat, pot fi ușor asamblate și dezasamblate pentru înlocuirea foliei, au ramă din plastic de înaltă calitate, care poate fi dezinfectat și sunt certificate CE (conform standardului EN 166), îndeplinind toate cerințele de protecție fiabilă împotriva infecției.

DRÄXLMAIER este un partener responsabil al regiunii și sprijină diferite instituții și organizații, care au impact asupra multor oameni. Sprijinirea procesului educațional și dezvoltarea tinerilor în regiunile, unde se află fabricile noastre, este importantă pentru companie.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.