Sprijin în lupta împotriva coronavirusului

06-08-2020 Fabricile din Bălți și Cahul au venit cu donații pentru angajații medicali din spitalele, care deservesc populația din nordul și sudul Republicii Moldova.

Moldova, 6 august 2020. Compania DRÄXLMAIER din Bălți a venit cu o donație de măști și viziere de protecție pentru lucrătorii medicali din Spitalul Clinic Bălți. Colegii de la fabrica din Cahul au realizat o donație de măști pentru echipa medicală din Spitalul Raional Cahul. 

Ne exprimăm profundă recunoștință tuturor colaboratorilor spitalelor, care primesc pacienți din regiunile de nord și sud ale Republicii Moldova și luptă zilnic în prima linie contra Covid-19 și a altor boli, fiind supuși pericolelor de infectare. Prin donația realizată le mulțumim enorm pentru asistența medicală oferită și salvarea vieților pacienților. Suntem recunoscători tuturor lucrătorilor medicali pentru profesionalism, dăruire de sine, optimism și empatia față de pacienți, demonstrate zi de zi, în pofida costumelor de protecție sufocante și extenuare morală și fizică în această perioadă dificilă. Îndemnăm în continuare toți angajații să respecte consecvent toate regulile de protecție necesare, anunțate de companie, pentru a susține eforturile depuse de echipele medicale în prima linie și a avea succes în această luptă.

Vizierele de protecție D-Shield donate sunt produse de DRÄXLMAIER în fabrica sa din Braunau, Austria. Conceptul de vizieră D-Shield contra coronavirusului a fost realizată pentru prima dată la o imprimantă 3D. Între timp, D-Shield a început să fie produs cu ajutorul unei matrițe de injecție special construite. Vizierele medicale sunt foarte ușoare, confortabile de purtat, pot fi ușor asamblate și dezasamblate pentru înlocuirea foliei, au ramă din plastic de înaltă calitate, care poate fi dezinfectat și sunt certificate CE (conform standardului EN 166), îndeplinind toate cerințele de protecție fiabilă împotriva infecției.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.