Solidaritate pentru partenerii regionali

28-10-2020 Reprezentanții companiei DRÄXLMAIER din Bălți au venit cu donații de materiale de protecție pentru medicii și pedagogii din regiune.

Bălți, 28 octombrie 2020. IMSP Spitalul Raional Sîngerei, Universitatea de Stat „A.Russo” și Școala Profesională Nr.5 au primit ieri în vizită reprezentanții fabricilor DRÄXLMAIER din Bălți. Motivul acestei vizite a fost susținerea acestor instituții cu mijloace de protecție, mai exact măști și viziere de protecție oferite pentru angajații acestora din partea companiei. Cadrele medicale și cadrele didactice din aceste instituții au exprimat recunoștință profundă companiei pentru solidaritate și susținere. Angajații din spital și cei din instituții de învățământ au nevoie de mijloace de protecție zilnic pentru a avea grijă de sănătatea lor, sănătatea colegilor și beneficiarelor direcți – pacienților și studenților. Atât cadrele medicale, cât și cadrele didactice au risc de infectare mărit, fiind în contact zilnic cu un număr mare de persoane. Prin acest gest le mulțumim enorm pentru dedicație și dăruire de sine, cât și continuarea activității în perioada actuală dificilă. Le suntem recunoscători pentru profesionalism și optimism, demonstrate zi de zi, în pofida tuturor greutăților apărute. Doar cu eforturi comune și solidaritate putem rezista în lupta contra coronavirusului.

Vizierele de protecție D-Shield sunt produse de DRÄXLMAIER în Braunau, Austria. Ele sunt foarte ușoare, comode pentru purtat, pot fi ușor asamblate și dezasamblate pentru înlocuirea foliei, au ramă din plastic de înaltă calitate, care poate fi dezinfectat și sunt certificate CE (conform standardului EN 166), îndeplinind toate cerințele de protecție fiabilă împotriva infecției. Vizierele asigură vizibilitate bună și protecție adițională.

DRÄXLMAIER este un partener responsabil al regiunii și sprijină diferite instituții și organizații, care au impact asupra multor oameni. Sprijinirea celor, care au grijă de sănătatea tuturor locuitorilor regiunii și educația tinerilor, este primordială pentru companie.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.