Eveniment Uși Deschise la DRÄXLMAIER Chișinău

16-05-2019 DRÄXLMAIER a deschis ușile pentru potențialii angajați și pentru toți cei interesați de activitățile biroului de dezvoltare produs din Chișinău. Personalul biroului a întâlnit tehnicieni și alți candidați interesați de pozițiile vacante de ingineri-proiectanți. Evenimentul Open Doors s-a petrecut în paralel cu Conferința de conducere autonomă ”Industrial Suppliers & Engineering Forum".

Chișinău, 16 mai 2019. Grupul DRÄXLMAIER își deschide în mod tradițional ușile biroului de dezvoltare a produsului din Chișinău în luna mai. Biroul de proiectare are în prezent locuri de muncă deschise în domeniul dezvoltării produselor de interior. Deschis în decembrie 2017, Biroul de Dezvoltare Produs contribuie la dezvoltarea componentelor și a pieselor de interior pentru industria auto premium, și anume concentrându-se pe iluminat ambiental și piese din plastic. Inginerii-proiectanți, care deja activează la birou, au primit vizitatori la sediul locaţiei, pe adresa str. Studenţilor 9/21, în campusul Universităţii Tehnice a Moldovei din sectorul Rîşcani. Vizitatorii au primit informații generale despre DRÄXLMAIER, specificul lucrului inginerilor de la Chișinău, cerințele pentru candidații solicitanți de poziții vacante.

Bogdan Grecu, șeful de sector al biroului de proiectare, a deschis ușile locației pentru a împărtăși esența lucrului de inginerie și pentru a atrage noi membri în echipă: ”DRÄXLMAIER așteaptă cu nerăbdare tineri talentați și dornici să lucreze în domeniul automotive, sectorul auto fiind una dintre industriile din Moldova cu cea mai rapidă creștere în ultimii ani. Activitatea de inginer-proiectant la DRÄXLMAIER Chișinău oferă lucru cu tehnologie computerizată avansată și cu cele mai recente softuri CAD, precum și pregătire tehnică în domeniu și participare la proiecte internaționale pentru clienți cu renume. Compania creează condiții de muncă la nivel european pentru angajații la nivel mondial."

În calitate de inventator al cablajelor-specifice-clientului, DRÄXLMAIER astăzi reprezintă tehnologii și produse de trend în sistemele de conducere convenționale și alternative. Grupul DRÄXLMAIER aplică în fiecare an pentru o serie de brevete – în special în domeniul conducerii autonome și al mobilității electrice. Cu soluții inovatoare și orientate către clienți, DRÄXLMAIER joacă un rol activ în formarea viitorului mobilității ca partener independent al industriei auto premium.

DRÄXLMAIER a deschis prima locație de producere a cablajelor electrice în Moldova în 2007 la Bălți. Compania a găsit aici angajați motivați și dedicați. De atunci, compania a continuat să investească în dezvoltare. În 2011, Grupul DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică la Bălți, extinsă în 2017, dublând numărul de angajați. În 2018, o fabrică nouă a început producerea cablajelor electrice la Cahul. 

Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv la cele mai înalte standarde. În plus, compania investește în mod continuu în educația și formarea angajaților din momentul angajării la companie.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.