Din inimă de la DRÄXLMAIER Cahul

22-11-2019 Reprezentanții DRÄXLMAIER Cahul au iniţiat o acțiune de donație pentru a aduce zâmbete pe feţele unor copii din localitate.

Cahul, 22 noiembrie 2019. Compania DRÄXLMAIER a mers la șase instituții de educație timpurie din municipiul Cahul pentru a le duce mobilier necesar – măsuțe și scăunele - pentru ocupații în grup ale copiilor în timpul orelor de pregătire pentru școală. Copiii au fost entuziasmați să ocupe locuri la aceste măsuțe. Copiii de la grădinițe, ghidați de educatori au pregătit și program artistic scurt pentru primarul municipiului și reprezentanții voluntari ai companiei, care au livrat mobilierul. Mesagerii bunătății din fabrica Cahul, care au venit cu daruri în ospeție la copiii din grădinițele municipale, au fost de asemenea răsplătiți cu zâmbete și povestiri ale copiilor, ce ar dori ei să facă în timpul ocupațiilor și ce le place cel mai mult să învețe de la dascăli.

Primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, care s-a alăturat evenimentului de transmitere a mobilierului donat colectivelor de dascăli și copiilor, a mulțumit companiei DRÄXLMAIER și în mod special domnului director Răzvan-Laurențiu Stoica pentru ”receptivitate și susținerea acestui proiect foarte important pentru copiii și viitorul municipiului Cahul”. Domnul Dandiș a mărturisit, că acesta ”Este un exemplu frumos de colaborare dintre instituțiile noastre și un exemplu de responsabilitate socială a companiei DRÄXLMAIER în Cahul, care devine și cel mai mare angajator.”

DRÄXLMAIER este un partener responsabil al regiunii și sprijină diverse instituții și proiecte durabile. Compania se concentrează pe patru domenii principale: social, educațional, sportiv și cultural. Grupul DRÄXLMAIER sprijină diverse proiecte care ajută la dezvoltarea localităților, unde se află fabricile companiei.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 74.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2022, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 5.1 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.