Campania Auto Win la Bălți finalizată cu doi câștigători norocoși

24-01-2020 DRÄXLMAIER Bălți a organizat o campanie de fidelitate pentru angajații săi cu două premii valoroase – automobile Skoda Octavia și Skoda Fabia.

Bălți, 24 ianuarie 2020. Campania a început din iulie 2019 și a durat 6 luni, rezultând în mult așteptata tragere la sorți săptămâna trecută, când un notar oficial a extras câștigătorii. În această săptămână cei doi norocoși au fost invitați și li s-au înmânat cheile automobilelor, pe care le-au câștigat. Campania a fost organizată pentru toți angajații direcți și indirecți din producție, logistică, calitate, atelier mecanic și sector social. Motivul pentru organizarea acestei campanii au fost de a motiva angajații și a-i mulțumi pe această cale pentru munca bună și eforturile depuse. Pentru a participa la campanie, angajații eligibili trebuiau să urmeze diferite condiții ale acesteia și să obțină vouchere de la realizarea fiecăreia pentru participare la Marea Extragere.

Ca urmare a campaniei, au fost tipărite peste 21.500 de vouchere de participare – astfel, angajații s-au dovedit a fi foarte activi în campanie și fiecare participant eligibil era dornic să câștige unul din premiile valoroase. "Este un eveniment foarte deosebit. Este pentru prima dată în istoria DRÄXLMAIER, precum și pentru prima dată în Moldova, că am organizat o tragere la sorți cu două mașini, ca semn de apreciere pentru angajații noștri. Dorim să-i mulțumim pe toți angajații fabricilor noastre, care s-au implicat activ îndeplinind condițiile de participare în campania dată – fiecare din voi merită din plin să fie câștigător astăzi și vă dorim succese tuturor", a declarat la evenimentul de Mare Extragere Guido Meinelt, administratorul DRÄXLMAIER Bălți Moldova.

Câștigătoarea automobilului Skoda Fabia este Natalia Sologub, care a aflat vestea copleșitoare, fiind apelată telefonic de moderatorul evenimentului imediat după extragere și a fost foarte fericită primind cheile de la automobil. Câștigătorul automobilului Skoda Octavia este Valeriu Cemschi. El a aflat noutatea de la colegi și a crezut de la început că a fost o glumă. Primind cheile de la automobil, el a fost vizibil emoționat, fiind pentru prima dată în viață, când a câștigat într-o tombolă.

Rodica Ceornea, responsabilă pentru Resurse Umane DRÄXLMAIER Moldova, a subliniat: „Din partea Administrației dorim să-i felicităm pe câștigători. Le dorim succese în continuare tuturor colegilor DRÄXLMAIER în alte activități ale companiei și îi îndemnăm pe toți să participe activ la toate proiectele sau competițiile, pe care le organizăm, fiindcă succesul și norocul ne așteaptă pe fiecare.”

Grupul DRÄXLMAIER a venit în Moldova la Bălți în 2007. A găsit aici angajați motivați și dedicaţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească, astfel în 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică de cablaje electrice la Bălți. În 2017, compania a extins considerabil cea de-a doua locaţie, mărind considerabil și numărul angajaților. Tot în 2017 DRÄXLMAIER a deschis biroul de proiectare la Chișinău. În 2019, a fost inaugurată oficial fabrica de cablaje electrice DRÄXLMAIER în sudul Moldovei, la Cahul.

Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. În plus, compania în continuare investeşte în educația și instruirea angajaților din momentul angajării.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 72.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2021, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.