DRÄXLMAIER Cahul

Grupul DRÄXLMAIER a venit la Cahul. Am înființat prima noastră fabrică de producție în sudul republicii Moldova. Ca furnizor în industria de automotive în top 100, oferim angajaților noștri oportunități de carieră şi creștere într-un mediu de lucru modern și un loc de muncă stabil în regiune.

”Decizia de a înființa fabrica aici, a fost luată în toamna anului 2017. Lucrările de construcții au început în ianuarie 2018. În octombrie 2018 procesul de producție a început la Cahul cu peste 120 angajați. 

Ca o afacere de familie, suntem conștienți de responsabilitatea noastră ca angajator. La Cahul, am creat mai mult de 500 de locuri de muncă noi și vom continua să creștem. Noi oferim angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. Pe lângă aceasta, investim continuu în instruirea și dezvoltarea profesională a angajaților noștri.

Suntem mândri să participăm la consolidarea centrului economic din regiune investind în noua fabrică din Cahul. Prin aceasta, demonstrăm încă o dată angajamentul nostru sustenabil și de durată în Moldova.”

Conducerea companiei:

Răzvan-Laurențiu Stoica, Administrator

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print