Inaugurare DRÄXLMAIER Cahul

Fabrica de producere a cablajelor auto DRÄXLMAIER din municipiul Cahul și-a deschis oficial ușile la 25 august 2019. Cât părinții au vizitat fabrica și s-au documentat vizavi de condițiile de muncă de aici, cei mici au avut posibilitatea să se distreze la maxim. În preajma fabricii (or. Cahul, str. Muncii 4)  a fost amenajat un adevărat orășel gratuit al distracției: tobogane gonflabile, starturi vesele,  jocuri interactive,  master-class-uri de pictură, show cu bule de săpun, mascote și multe alte activități organizate de animatori.  Mai mult, a fost amenajată și o zonă, unde maturii și copii au avut parte de gustări și băuturi răcoritoare.

Și pentru ca sărbătoarea să fie adevărata, pentru oaspeții la eveniment s-a organizat un concert de zile mari, cu vedete naționale. Astfel, pe scena special amenajată au evoluat Pasha Parfeni & band, formațiile Tharmis, Doredos, SunStroke Project, iar surpriza serii va fi vestita trupă Carla's Dreams. Toți artiștii invitați au încântat publicul cu hiturile lor. Seara s-a încheiat cu cele mai spectaculoase focuri de artificii.

Ziua Ușilor Deschise la Biroul de Dezvoltare Produs Chișinău 2019

16 mai 2019

13:00-14:00 Evenimentul Ușilor Deschise a avut loc pe adresa str. Studenţilor 9/21, mun.Chișinău, în campusul UTM, în paralel cu evenimentul Industrial Suppliers & Engineering Forum. Autonomous Driving Conference. Studenții și absolvenții interesați au vizitat Biroul de Dezvoltare Produs DRÄXLMAIER Chișinău pentru a afla mai multe despre activități specifice și oportunități de angajare la companie.

12:00-15:00 Toți cei interesați au aflat despre companie în cadrul târgului de cariere #Engineering4YOU, la Tekwill, în sala Imaginarium.

Telefonul de contact în cazul, în care doriți să aplicați pentru posturile vacante de ingineri-proiectanți în biroul nostru de proiectare de la Chișinău, este 0-600-36868 sau 0-231-91-726. CV-urile Dvs. sau formularele de aplicare le puteți expedia la adresele electronice cariere.chisinau@draexlmaier.com sau hr.dra@draexlmaier.de.

Ziua Familiei și Ziua Ușilor Deschise la Bălți 2017

Grupul DRÄXLMAIER a stabilit un standard la nivel mondial pentru toate locaţiile, în ceea ce privește atitudinea față de angajați. Fiind o companie de familie, Ziua Familiei este una dintre cele mai apreciate tradiții în cadrul Grupului. La 3 septembrie 2017, Ziua Familiei a invitat toți angajații din Bălți și i-a întâmpinat pe ei și pe apropiaţii lor la cea de-a doua fabrică. Toți cei interesați au putut afla despre activitățile companiei în zonele de recrutare și de reformare. Ziua Familiei la Bălți a cuprins în program tururi organizate prin fabrică pentru oaspeți. Astfel, familiile și prietenii angajaților de la fabricile din Bălţi au putut vedea cu ochii lor condițiile și procesele de lucru ale celor dragi.

Telefonul de contact în cazul, în care doriți să aplicați pentru posturile vacante la fabricile din Bălți este 0 231 91 722 sau 0 231 91 723.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print