Orientarea organizației

Suntem un partener competent în industria automobilelor, înțelegem cerințele pieței și le implementăm pentru toate procesele clienților noștri. Într-un domeniu, în care digitalizarea este în creștere, noi generăm idei inovative și le implementăm pentru clienții noștri în timp util. Respectăm cu consecvență standardele nostre globale și dezvoltăm continuu procesele noastre excelente în toate domeniile companiei. Prin diferențierea necesară și prin observarea pieței, creștem satisfacția clienților noștri și prin aceasta și succesul companiei noastre. În plus, noi, partenerii noștri și furnizorii noștri, ne obligăm să respectăm cerințele referitoare la calitate ale clienților noștri.

Excelență operațională

Prin aplicarea celor mai moderne metode, identificăm din timp riscurile și evităm defectele și cheltuielile inutile. Prin verificarea productivității noastre, ne creștem continuu performanța și remediem împreună abaterile, sustenabil și în timp util.

Responsabilitatea noastră

Dezvoltăm abilitățile angajaților noștri conform propriilor cerințe de performanță, orientate spre viitor, acordăm atenție personalității și competențelor individuale și stimulăm angajamentul și motivarea angajaților noștri.

Comunicarea

Politica privind calitatea este adusă la cunoștință în cadrul DRÄXLMAIER Group și pentru părțile interesate. Prin intermediul organelor de conducere se asigură înțelegerea și implementarea politicii privind calitatea.

Domeniul de aplicare

Fiecare angajat se obligă să respecte politica privind calitatea. Aceasta constituie cadrul pentru stabilirea obiectivelor privind calitatea și ne obligă să respectăm valorile companiei DRÄXLMAIER, orientarea spre client și piață, inovație și independență.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print