Cum asigurăm durabilitatea?

Se întâmplă prin extinderea continuă a competențelor noastre - de exemplu, în domeniul construcțiilor ușoare. Astăzi, suntem capabili să reducem consumul de material, grație expertizei noastre în acest domeniu. De asemenea, suntem capabili să producem componente de interior din fibre naturale, care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 . Și demonstrăm, că durabilitatea și estetica pot merge mână în mână: panourile noastre vizibile din fibră naturală din BMW i3 arată asta într-un mod impresionant.
Cu toate acestea, sustenabilitatea înseamnă pentru noi mai mult decât produsele orientate spre viitor. Mai important, este nucleul auto-percepției noastre și trăim acest lucru, la fel ca și angajații noștri. Din acest motiv, respectarea Principiilor Etice, politicii privind Calitate la nivel global, precum și regulamentele noastre privind compliance, Protecția mediului, a surselor energetice, a sănătății și a muncii sunt strict controlate. Persoanele de contact instruite sunt disponibile în toată lumea pentru toți angajații.
O perspectivă pe termen lung ne-a marcat politica de personal deoarece compania a fost înființată cu mai mult de 50 de ani în urmă. Managementul și angajații sunt conectați în peste 20 de țări printr-o puternică legătură de loialitate. Considerăm că avem o responsabilitate specială unul față de celălalt.
Ca parte a societății, noi susţinem responsabilitatea socială și regiunile în jurul locaţiilor noastre  cu proiectele selectate pe termen lung. În toate activitățile noastre, punem un accent deosebit pe promovarea tineretului.

Certificatele IATF 16949, OHSAS 18001, ISO 14001 a locației Bălți și ISO 14001 a locației Bălți extensie.

 

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print