Angajator de Top Germania Automotivă 2018

Angajator de Top  Germania Automotivă 2017

DRÄXLMAIER Group este unul din cei mai buni angajatori din toată industria auto. În 2018, compania a primit premiul Angajator de Top  în Germania Automotivă 2018 - pentru a unsprezecea oară la rând. Acest premiu prestigios este oferit numai companiilor care s-au distins prin înalta orientare spre angajaţi. Accentul se pune pe proiecte cum ar fi procesele de integrare a noilor angajați, modelele flexibile de orare de lucru și evenimentele de team building oferite de companiile analizate.

Premiul Volkswagen Group "Noi Soluţii de Mobilitate"

Premiul Volkswagen Group "Noi Soluţii de Mobilitate"

DRÄXLMAIER Group a primit Premiul Volkswagen Group 2017 în categoria "Noi Soluţii de Mobilitate". Acest premiu recunoaște cooperarea de succes dintre furnizor și premium brand Porsche. Împreună cu grupul DRÄXLMAIER, Porsche este primul, care elaborează un sistem de baterii având la bază o tehnologie de 800 volți. Această inovație oferă performanțe de conducere și viteză de încărcare neatinse anterior și stabilește standarde în e-mobilitatea sportivă.

Premiul Qualitas

Premiul Qualitas

Fiat Chrysler Automobiles a oferit Grupului DRÄXLMAIER Premiul Qualitas 2016. DRÄXLMAIER este "Furnizorul general EMEA 2016" și, prin urmare, cel mai bun furnizor în categoriile de calitate, tehnologie și parteneriat în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa ). DRÄXLMAIER este cel mai mare furnizor de sisteme de interior pentru Maserati, una dintre mărcile premium ale Fiat Chrysler Automobiles.

Premiul elogistică

Premiul elogistică

DRÄXLMAIER Group a primit premiul elogistică în categoria controlului rețelei pentru soluția SCIT (Sistem de Control al Informaţiei şi Transportului), pe care DRÄXLMAIER l-a elaborat împreună cu furnizorul de servicii Leogistics. La cel de-al 31-lea congres anual din Saarbrücken, grupul de lucru AKJ Automotive, care are reprezentanți ai tuturor OEM-urilor de renume, a onorat companii internaționale, care combină logistica și prelucrarea informației într-un mod exemplar.

Local Content Parts Supplier of the Year

Local Content Parts Supplier of the Year

În Ziua Furnizorului 2016, Mercedes Benz Thailand a acordat premii furnizorilor locali și regionali pentru serviciile pe care le-au furnizat în 2014 și 2015. DRÄXLMAIER Malaysia a primit a doua oară consecutiv premiul "Furnizorul local de componente pentru distribuitorii anului". Premiul repetat este încă o recunoaștere a realizărilor excelente ale Grupului DRÄXLMAIER pentru calitatea produselor și fiabilitatea livrării.

Premiul Red Dot

Premiul Red Dot

Grupul DRÄXLMAIER este printre câștigătorii premiului Red Dot în categoria de design al produsului cu materialul compozit DecoSOUL (Structured Organic Unlimited Layering). Un juriu compus din 38 de experți în design a fost impresionat de calitatea și caracteristicile inovatoare ale noului material de design prezentat de furnizorul global de automobile.

Share

DRÄXLMAIER utilizează cookie pentru a adapta nevoilor dumneavoastră această pagină web Politica de Cookie-uri