Angajator de Top Automotive Germania 2020

Angajator de Top  Germania Automotivă 2017

DRÄXLMAIER Group este unul din cei mai buni angajatori din toată industria auto. În 2020, compania a primit premiul Angajator de Top în Automotive Germania 2020 - pentru a douăsprezecea oară la rând. Acest premiu prestigios este oferit numai companiilor care s-au distins prin înalta orientare spre angajaţi. Accentul se pune pe proiecte, cum ar fi procesele de integrare a noilor angajați, modelele flexibile de orare de lucru și evenimentele de teambuilding oferite de companiile analizate.

Premiul JLRQ pentru fabrica din Bălți

DRÄXLMAIER Balti a primit premiul JLRQ în timpul unui eveniment de premiere organizat la fabrica din Bălți. JLRQ este numele sistemului de măsurare a performanței Jaguar Land Rover. Acesta determină starea de performanță a locației furnizorului pentru produsele Jaguar și Land Rover. Recompensa pentru îmbunătățirea calității și obținerea statutului JLRQ este recunoașterea faptului că produsele DRÄXLMAIER Balti îndeplinesc o îndeplinire excelentă a standardelor de calitate, precum și recunoașterea performanței noastre de aprovizionare și îmbunătățire continuă la fața locului. Astfel, fabrica din Bălți, care lucrează de mulți ani la proiectele JLR, a demonstrat calitatea premium a cablajelor produse pentru clienți, precum și livrările just-in-time către locațiile partenerilor.

Premiului de Sustenabilitate în Logistică 2018

Asociația Federală pentru Logistică a acordat DRÄXLMAIER  în 2018 premiul de sustenabilitate pentru logistică pentru gestionarea containerelor. Sistemul inteligent de management al containerelor numit "Closed Loop" cunoaște amprenta de CO2 a fiecăruia din cele 1,3 milioane de containere de la DRÄXLMAIER. Acest lucru asigură urmărirea completă a CO2 de la fabricare până la sfârșitul duratei de viață a unui container. Premiul este acordat o dată pe an pentru muncă și soluții, care acoperă cu succes toți cei trei piloni ai durabilității în domeniul Logisticii – ecologie, economie și responsabilitate socială.

Premiul Grupului Volkswagen "Sustenabilitate"

Volkswagen a premiat din nou DRÄXLMAIER ca fiind unul dintre furnizorii săi internaționali de top în 2018. Premiul VW Group onorează performanța în domeniul sustenabilității. DRÄXLMAIER a primit premiul pentru a doua oară consecutiv.

Premiul Volkswagen Group "Noi Soluţii de Mobilitate"

Premiul Volkswagen Group "Noi Soluţii de Mobilitate"

DRÄXLMAIER Group a primit Premiul Volkswagen Group 2017 în categoria "Noi Soluţii de Mobilitate". Acest premiu recunoaște cooperarea de succes dintre furnizor și premium brand Porsche. Împreună cu grupul DRÄXLMAIER, Porsche este primul, care elaborează un sistem de baterii având la bază o tehnologie de 800 volți. Această inovație oferă performanțe de conducere și viteză de încărcare neatinse anterior și stabilește standarde în e-mobilitatea sportivă.

Premiul Qualitas

Premiul Qualitas

Fiat Chrysler Automobiles a oferit Grupului DRÄXLMAIER Premiul Qualitas 2016. DRÄXLMAIER este "Furnizorul general EMEA 2016" și, prin urmare, cel mai bun furnizor în categoriile de calitate, tehnologie și parteneriat în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa ). DRÄXLMAIER este cel mai mare furnizor de sisteme de interior pentru Maserati, una dintre mărcile premium ale Fiat Chrysler Automobiles.

Premiul elogistică

Premiul elogistică

DRÄXLMAIER Group a primit premiul elogistică în categoria controlului rețelei pentru soluția SCIT (Sistem de Control al Informaţiei şi Transportului), pe care DRÄXLMAIER l-a elaborat împreună cu furnizorul de servicii Leogistics. La cel de-al 31-lea congres anual din Saarbrücken, grupul de lucru AKJ Automotive, care are reprezentanți ai tuturor OEM-urilor de renume, a onorat companii internaționale, care combină logistica și prelucrarea informației într-un mod exemplar.

Local Content Parts Supplier of the Year

Local Content Parts Supplier of the Year

În Ziua Furnizorului 2016, Mercedes Benz Thailand a acordat premii furnizorilor locali și regionali pentru serviciile pe care le-au furnizat în 2014 și 2015. DRÄXLMAIER Malaysia a primit a doua oară consecutiv premiul "Furnizorul local de componente pentru distribuitorii anului". Premiul repetat este încă o recunoaștere a realizărilor excelente ale Grupului DRÄXLMAIER pentru calitatea produselor și fiabilitatea livrării.

Premiul Red Dot

Premiul Red Dot

Grupul DRÄXLMAIER este printre câștigătorii premiului Red Dot în categoria de design al produsului cu materialul compozit DecoSOUL (Structured Organic Unlimited Layering). Un juriu compus din 38 de experți în design a fost impresionat de calitatea și caracteristicile inovatoare ale noului material de design prezentat de furnizorul global de automobile.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print