DRÄXLMAIER Group este un partener inovativ, de încredere pentru industria de automobile premium. Cu produsele noastre oferim celor mai rapide, mai luxoase şi mai inovatoare automobile din lume, un caracter individual.


DRÄXLMAIER realizează fiecare proiect, de la concept până la momentul livrării. Este o filosofie care necesită înțelegerea întregului proces. Include conceperea și realizarea celui mai modern proces de simulare, cum este construcția de prototipuri, producerea în cadrul companiei a instrumentelor utilizate în întreaga lume, procesul de dezvoltare și construcția echipamentelor speciale, până la livrarea ”in-sequence” (în secvență) pe linia de asamblare a producătorului de automobile. Prin urmare, DRÄXLMAIER realizează întregul proces – pornind de la concept, trecând prin procesele de producție dezvoltate în cadrul companiei și incluzând cele mai moderne tehnologii de verificare și testare.

Audi

Audi

Actualul AUDI AG este un client al DRÄXLMAIER Group din 1971. Audi este unul dintre cele mai importante branduri premium din lume. Adoptă tehnologii futuriste printr-un design sportiv.

BMW

BMW

BMW Group este un client al DRÄXLMAIER Group din 1966. Compania s-a dezvoltat, ajungând, în prezent, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de automobile premium.

Jaguar

Jaguar

Jaguar s-a alăturat portofoliului de clienți al DRÄXLMAIER Group în 2004. Brandul pune accent pe inovații în domeniul ingineriei, prezentate într-un design seducător.

Land Rover

Land Rover

Land Rover este client DRÄXLMAIER Group din anul 2004. Vehiculele acestui brand pot face faţă aproape oricărui teren. Ele unifică versatilitatea, performanța și utilizarea practică.

Maserati

Maserati

Maserati este client DRÄXLMAIER Group din 2013. Brand-ul rămâne fidel valorilor sale, chiar și după 100 de ani de existență: performanțe în condusul sportiv, calitate exclusivă și design elegant.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

În anul 1982 am câștigat încrederea celui mai vechi producător de automobile din lume, Daimler AG. Cu o îndelungată tradiție, Mercedes-Benz a mizat întodeauna pe luxul elegant și modern.

MINI

MINI

Numele recomandă produsul: Produs de BMW Group, MINI este simbolul maşinii compacte. Design-ul său sportiv este admirat de clienții MINI din întreaga lume.

Porsche

Porsche

Porsche s-a alăturat portofoliului de clienți al DRÄXLMAIER Group în 2004. Producătorul cu o bogată tradiție construiește mașini sport care dau ce au mai bun pe pista de curse și totodată îşi dovedesc performanţele în viaţa de zi cu zi.

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen AG, cu brandul VW, este client al DRÄXLMAIER Group din 1971. Brand-ul face accesibile tehnologiile inovatoare din domeniul mobilității.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print