Despre noi

Cu produse exclusive, DRÄXLMAIER creează caracter în interiorul unui autoturism: cu o măiestrie desăvârşită creează soluții de interior Premium care se ridică la cele mai înalte standarde. DRÄXLMAIER asigură, de asemenea, confortul conducătorului auto cu sistemele sale de cablaje complexe, create în funcţie de cerinţele clientului.

Competenţele noastre de bază

Combinația competențelor în construcția sistemelor de interior auto, realizarea dispozitivelor electrice, electronice și sistemelor de alimentare, performanța în domeniul e-mobility este unică în întreaga industrie. DRÄXLMAIER sprijină fiecare proiect, de la prima idee până la livrarea în serie. Este o filosofie care necesită o stăpânire perfectă a întregului lanț de procese, de la conceptul inițial, la procesul de dezvoltare și producție. Noi unificăm design-ul, conceptul, cele mai multe procese de simulare moderne, instrumentele de proiectare, procesul de dezvoltare, producția, tehnologia de testare și de control, precum și livrarea exactă a produselor – totul sub acelaşi acoperiş.

Independent

Fiind o companie de familie, DRÄXLMAIER a fost independentă încă de la începuturile sale. Și acest lucru se remarcă și astăzi în întregul grup: noi oferim angajaților noștri libertatea de care au nevoie pentru a dezvolta idei noi, pe care le pot transforma în produse inovatoare. 

Inovativ

Ca inventatorii cablajului specific fiecărui client, nu doar dezvoltăm cele mai sofisticate sisteme, a căror complexitate a crescut exponențial la un număr de variante de 10³¹, ci și le îmbunătățim în permanență. În cadrul companiei dezvoltăm tehnologii inovatoare pentru sisteme de condus convenționale sau alternative, precum și componente electrice și electronice.  Astfel sprijinim mobilitatea generației următoare - de la sisteme de cablaje de înaltă tensiune, până la sisteme moderne de stocare a energiei. DRÄXLMAIER oferă celor mai rapide, luxoase şi inovative automobile din lume un caracter individual.

Orientat către client

Fiind un furnizor care operează la nivel global, DRÄXLMAIER are în jur de 75.000 de angajaţi în peste 20 de ţări, cu o vastă rețea de producție, având fabrici în imediata apropiere a producătorilor auto. În acest fel ne asigurăm, ca fiecare produs să ajungă, gata testat din punct de vedere funcțional, la timp și în secvență, la liniile de asamblare ale clienților noștri. Așa se explică de ce am fost aleşi ca parteneri de sistem de către cei mai buni producători de automobile din lume de zeci de ani.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print