Ziua Ușilor Deschise la DRÄXLMAIER

29. May 2018 – DRÄXLMAIER deschide ușile pentru potențialii angajați și toți cei interesați în activitățile Biroului de Dezvoltare Produs la Chişinău. Colaboratorii biroului invită absolvenții specialităților tehnice și alți candidați interesați în posturi vacante de ingineri-proiectanți. Evenimentul Ușilor Deschise va avea loc în paralel cu Automotive Days Moldova.

Grupul DRÄXLMAIER deschide ușile în Biroul de Dezvoltare Produs la Chişinău. Inginerii-proiectanți, care deja activează la birou, așteaptă vizitatori la sediul locaţiei, pe adresa str. Studenţilor 9/21, lângă campusul Universităţii Tehnice a Moldovei din sectorul Rîşcani. Vizitatorii pot primi informații generale despre compania DRÄXLMAIER, despre specificul lucrului biroului de proiectare din Chișinău, cerințele față de candidații solicitanți de posturi vacante, cât și modul de aplicare.

Carmen Toader, conducătorul proiectului din Chișinău, exprimă satisfacția să  deschidă ușile locației pentru a împărtăși esența activității echipei și a atrage noi ingineri-proiectanți.  "La finalul anului trecut am marcat cu bucurie deschiderea unui nou birou de proiectare în Chișinău. În biroul DRÄXLMAIER Chişinău vor activa peste 30 de ingineri, care vor participa în proiecte internaționale, aducându-și contribuția la dezvoltarea componentelor şi pieselor de interior pentru Industria Auto Premium.  În data de 29 mai 2018 dorim să deschidem ușile locației pentru toți cei interesați și pasionați de Industria Auto. În prezent avem posturi vacante deschise în domeniul proiectării designului de interior auto."

Activitatea în calitate de inginer-proiectant la DRÄXLMAIER Chişinău presupune condiții de lucru la nivel european, lucru cu tehnică de calcul performantă şi software CAD de ultima generaţie, cât şi instruiri tehnice în domeniu şi participare în proiecte internaţionale pentru clienţi de prestigiu. DRÄXLMAIER așteaptă tineri talentați și dornici să activeze în domeniul automotive, care pe parcursul ultimilor ani a fost una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din Republica Moldova.

În calitate de inventator de cablaje-specifice-clientului, DRÄXLMAIER astăzi reprezintă tehnologii și produse de stabilire a tendințelor în sistemele de acționare convenționale și alternative. Grupul DRÄXLMAIER a solicitat 190 de brevete numai în 2016. Cu soluții inovatoare și orientate către clienți, DRÄXLMAIER joacă un rol activ în formarea viitorului mobilității ca partener independent al industriei auto premium.

La 29 mai, în perioadele 8:00-9:00, 13:00-14:00, 16:00-16:30, doritorii pot vizita sediul Biroului de Dezvoltare Produs. În plus, reprezentanții companiei își vor face prezentările în cadrul panelurilor de discuții a forumului. Carmen Toader va vorbi despre mobilitatea viitorului și design interior, Vadim Bubulici va prezenta succesul învățământului dual implementat la DRÄXLMAIER Bălți, iar Alexandru Bordeianu va povesti despre experiența investițională. De asemenea, potențialii angajați interesați în domeniul automotive, sunt așteptați de reprezentanții companiei la târgul de job-uri #Automotive4YOU în FabLab între 11:00-15:00, în aceeași clădire cu Moldova Automotive Days și la master-class ”Introducere în proiectarea pieselor din plastic” în Tekwill Front end room pe 30 mai între 11:00-12:00.

Grupul DRÄXLMAIER din Moldova a fost înființat în 2007 în orașul Bălți. A găsit aici angajați motivați și consacraţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească. În 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică în Bălți. În 2016, compania a început extinderea celei de-a doua locaţii și construcția s-a încheiat în vara 2017.  

Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. În plus, compania în continuare investeşte în educația și instruirea angajaților din momentul angajării.

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium. Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotive internațional cu mai mult de 60 fabrici în peste 20 țări. Fondată în Germania în 1958, compania are mai mult de 75.000 angajați la nivel mondial. 

Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung.

În 2019, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,9 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de  furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print