Birou de Dezvoltare Produs la Chişinău

06. December 2017 – DRÄXLMAIER a sărbătorit deschiderea unei noi locaţii în Moldova - Biroul de Dezvoltare Produs la Chişinău. Biroul va activa pe adresa str.Studenţilor 9/21.

Grupul DRÄXLMAIER a sărbătorit deschiderea unei noi locaţii în Moldova -  Biroul de Dezvoltare Produs la Chişinău. Festivitatea a avut loc la sediul locaţiei, pe adresa str. Studenţilor 9/21, lângă campusul Universităţii Tehnice a Moldovei din sectorul Rîşcani. Oaspeţii au fost salutaţi la deschidere de dl.Otmar Rauchensteiner, conducător al dezvoltării interioarelor şi dl.Ionuţ-Cristian Ciornei, conducător al cercetării şi dezvoltării interioarelor şi administratorul Biroului de Dezvoltare Produs Chişinău. În vederea pregătirii Biroului, clădirea a fost anterior reparată şi asigurată de toate elementele tehnice necesare pentru activarea angajaţilor în condiţii cele mai bune.

În echipa DRÄXLMAIER Chişinău vor activa peste 30 de ingineri, într-o echipă puternică de proiectare. Ei vor participa în proiecte internaţionale de dezvoltare a componentelor şi pieselor de interior pentru Industria Auto Premium. Activitatea în calitate de inginer-proiectant la DRÄXLMAIER Chişinău presupune conditii de lucru la nivel european, lucru cu tehnică de calcul performantă şi software CAD de ultima generaţie, cât şi instruiri tehnice in domeniu şi participare în proiecte internaţionale pentru clienţi de prestigiu.

Amplasarea Biroului de Dezvoltare anume lângă campusul Universităţii Tehnice a Moldovei de la Chişinău nu a fost una întâmplătoare.  UTM este un partener de viitor pentru DRÄXLMAIER. Talentul absolvenţilor acestei instituţii de multe ori a fost demonstrat prin angajaţi consacraţi, activând în cadrul Grupului DRÄXLMAIER.

"Sunt foarte fericit să extindem cu succes şi în Republica Moldova activităţile noastre de dezvoltare produs. Aştept cu nerăbdare talente foarte motivate şi bine pregătite, care să consolideze echipa noastră şi împreună să asiguram creşterea grupului DRÄXLMAIER", a declarat domnul Otmar Rauchensteiner în cadrul ceremoniei de deschidere.

Ionuţ-Cristian Ciornei, administratorul locaţiei a comunicat, că Deschiderea Biroului de Dezvoltare la Chişinău reprezintă un pas înainte în implicarea Grupului DRÄXLMAIER  în Republica Moldova, după succesul reprezentat de fabricile grupului din Bălţi. "Dorim să creăm o echipă de proiectare motivată, să oferim tinerilor ingineri din Chisinău posibilitatea unor locuri de muncă în echipe internaţionale, în care să dezvolte interioarele automobilelor Premium ale viitorului."

Grupul DRÄXLMAIER a venit în Moldova în 2007 la Bălți. A găsit aici angajați motivați și consacraţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească, astfel în 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică la Bălți. Iar în 2016, compania a început extinderea celei de-a doua locaţii, construcția căreia s-a încheiat în vara 2017.

Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. În plus, compania în continuare investeşte în educația și instruirea angajaților din momentul angajării.

A impartasi

A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print