Evenimentul Ușilor Deschise la DRÄXLMAIER

16. May 2019 – DRÄXLMAIER deschide ușile pentru potențialii angajați și pentru toți cei interesați de activitățile biroului de dezvoltare a produsului din Chișinău la 16 mai. Personalul biroului invită tehnicieni și alți candidați interesați de pozițiile vacante de ingineri-proiectanți. Evenimentul Open Doors va avea loc în paralel cu Conferința de conducere autonomă ”Industrial Suppliers & Engineering Forum".

Grupul DRÄXLMAIER își deschide în mod tradițional ușile biroului de dezvoltare a produsului din Chișinău în luna mai. Biroul de proiectare are în prezent locuri de muncă deschise în domeniul dezvoltării produselor de interior. Inginerii-proiectanți, care deja activează la birou, așteaptă vizitatori la sediul locaţiei, pe adresa str. Studenţilor 9/21, în campusul Universităţii Tehnice a Moldovei din sectorul Rîşcani. Vizitatorii pot primi informații generale despre DRÄXLMAIER, specificul lucrului inginerilor de la Chișinău, cerințele pentru candidații solicitanți de poziții vacante. Deschis în decembrie 2017, Biroul de Dezvoltare Produs contribuie la dezvoltarea componentelor și a pieselor de interior pentru industria auto premium, și anume concentrându-se pe iluminat ambiental și piese din plastic.

Bogdan Grecu, șeful de sector al biroului de proiectare, are plăcerea să deschidă ușile locației pentru a împărtăși esența lucrului de inginerie și pentru a atrage noi membri în echipă: ”DRÄXLMAIER așteaptă cu nerăbdare tineri talentați și dornici să lucreze în domeniul automotive, sectorul auto fiind una dintre industriile din Moldova cu cea mai rapidă creștere în ultimii ani. Activitatea de inginer-proiectant la DRÄXLMAIER Chișinău oferă lucru cu tehnologie computerizată avansată și cu cele mai recente softuri CAD, precum și pregătire tehnică în domeniu și participare la proiecte internaționale pentru clienți cu renume. Compania creează condiții de muncă la nivel european pentru angajații din întreaga lume."

În calitate de inventator al cablajelor-specifice-clientului, DRÄXLMAIER astăzi reprezintă tehnologii și produse de trend în sistemele de conducere convenționale și alternative. Grupul DRÄXLMAIER aplică în fiecare an pentru o serie de brevete – în special în domeniul conducerii autonome și al mobilității electrice. Cu soluții inovatoare și orientate către clienți, DRÄXLMAIER joacă un rol activ în formarea viitorului mobilității ca partener independent al industriei auto premium.

La 16 mai, între orele 13:00-14:00, doritorii pot să viziteze sediul Biroului de Dezvoltare Produs și să întâlnească colegii, care vor împărtăși specificul muncii lor și beneficiile de a lucra la DRÄXLMAIER. În plus, potențialii angajați interesați de domeniul automotive sunt asteptați de către reprezentanții companiei la târgul de joburi  #Engineering4YOU la Tekwill, sala Imaginarium, în campusul Universității Tehnice din Moldova. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina web DRÄXLMAIER: https://md.draexlmaier.com/cariera/evenimente-de-recrutare/.

DRÄXLMAIER a deschis prima locație de producere a cablajelor electrice în Moldova în 2007 la Bălți. Compania a găsit aici angajați motivați și dedicați. De atunci, compania a continuat să investească în dezvoltare. În 2011, Grupul DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică la Bălți, extinsă în 2017, dublând numărul de angajați. În 2018, o fabrică nouă a început producerea cablajelor electrice la Cahul.

Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv la cele mai înalte standarde. În plus, compania investește în mod continuu în educația și formarea angajaților din momentul angajării la companie.

Reprezentanții media sunt invitați la eveniment.