Campania Auto Win pentru angajații DRÄXLMAIER Bălți s-a finalizat cu doi câștigători norocoși

24. January 2020 – DRÄXLMAIER Bălți a organizat o campanie de fidelitate pentru angajații săi cu două premii valoroase – automobile Skoda Octavia și Skoda Fabia.

Campania a început din iulie 2019 și a durat 6 luni, rezultând în mult așteptata tragere la sorți săptămâna trecută, când un notar oficial a extras câștigătorii. În această săptămână cei doi norocoși au fost invitați și li s-au înmânat cheile automobilelor, pe care le-au câștigat. Campania a fost organizată pentru toți angajații direcți și indirecți din producție, logistică, calitate, atelier mecanic și sector social. Motivul pentru organizarea acestei campanii au fost de a motiva angajații și a-i mulțumi pe această cale pentru munca bună și eforturile depuse. Pentru a participa la campanie, angajații eligibili trebuiau să urmeze diferite condiții ale acesteia și să obțină vouchere de la realizarea fiecăreia pentru participare la Marea Extragere.

Ca urmare a campaniei, au fost tipărite peste 21.500 de vouchere de participare – astfel, angajații s-au dovedit a fi foarte activi în campanie și fiecare participant eligibil era dornic să câștige unul din premiile valoroase. "Este un eveniment foarte deosebit. Este pentru prima dată în istoria DRÄXLMAIER, precum și pentru prima dată în Moldova, că am organizat o tragere la sorți cu două mașini, ca semn de apreciere pentru angajații noștri. Dorim să-i mulțumim pe toți angajații fabricilor noastre, care s-au implicat activ îndeplinind condițiile de participare în campania dată – fiecare din voi merită din plin să fie câștigător astăzi și vă dorim succese tuturor", a declarat la evenimentul de Mare Extragere Guido Meinelt, administratorul DRÄXLMAIER Bălți Moldova.

Câștigătoarea automobilului Skoda Fabia este Natalia Sologub, care a aflat vestea copleșitoare, fiind apelată telefonic de moderatorul evenimentului imediat după extragere și a fost foarte fericită primind cheile de la automobil. Câștigătorul automobilului Skoda Octavia este Valeriu Cemschi. El a aflat noutatea de la colegi și a crezut de la început că a fost o glumă. Primind cheile de la automobil, el a fost vizibil emoționat, fiind pentru prima dată în viață, când a câștigat într-o tombolă.

Rodica Ceornea, responsabilă pentru Resurse Umane DRÄXLMAIER Moldova, a subliniat: „Din partea Administrației dorim să-i felicităm pe câștigători. Le dorim succese în continuare tuturor colegilor DRÄXLMAIER în alte activități ale companiei și îi îndemnăm pe toți să participe activ la toate proiectele sau competițiile, pe care le organizăm, fiindcă succesul și norocul ne așteaptă pe fiecare.”

Grupul DRÄXLMAIER a venit în Moldova la Bălți în 2007. A găsit aici angajați motivați și dedicaţi. De atunci, compania a continuat să se dezvolte și să investească, astfel în 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică de cablaje electrice la Bălți. În 2017, compania a extins considerabil cea de-a doua locaţie, mărind considerabil și numărul angajaților. Tot în 2017 DRÄXLMAIER a deschis biroul de proiectare la Chișinău. În 2019, a fost inaugurată oficial fabrica de cablaje electrice DRÄXLMAIER în sudul Moldovei, la Cahul.

Grupul DRÄXLMAIER oferă angajaților un mediu de lucru atractiv, la cele mai înalte standarde. În plus, compania în continuare investeşte în educația și instruirea angajaților din momentul angajării.