Sisteme de cablaje moderne, interioare exclusive pentru automobile de clasa Premium, soluții electrice / electronice orientate spre viitor și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional cu mai mult de 60 fabrici în peste 20 țări. Fondată în Germania în 1958, compania are peste 75.000 angajați la nivel mondial. Compania DRÄXLMAIER este de aproape 60 ani un lider de piață pentru sistemele de interior în automobile de clasa premium.

 

Inginer proiectant

Chişinău

Profil/Cerinţe:

  • Studii tehnice absolvite de inginerie mecanică
  • Experienţă CAD (CATIA V5, NX…)
  • Cunoştinţe bune de limbă engleză
  • Cunostinţe de limbă germană constituie avantaj
  • Experienţa profesională relevantă de 2-3 ani în proiectare mecanică (experienţa în proiectarea pieselor de plastic constituie avantaj)

Sarcini de bază:

  • Proiectarea pieselor de interior automobile (3D şi 2D) de la concept pîna la implementarea în producţia de serie, luând în considerare specificaţiile aferente şi asigurând funcţionarea corespunzătoare în ansamblu
  • Întocmirea de concepte, soluţii de rezolvare creative şi transpunerea lor în CAD
  • Modelarea 3D, având în vedere toleranţele de fabricaţie, rezultatele FEM, temperatura şi comportamentul pe termen lung al materialelor selectate şi de asemenea cerinţele tehnice ale proceselor de fabricaţie

Oferim:

Posibilitatea dezvoltării unei cariere într-o companie multinaţională, în condiţii de lucru la standarde europene. Punem accent pe un mediu de lucru plăcut şi pe colaborarea dintre colegi. Dacă vă place lucrul in echipă, apreciaţi independenţa şi siguranţa şi nu în ultimul rând, vă pasionează domeniul automotive, atunci trebuie sa faceţi cunoştinţă cu DRÄXLMAIER Group. Vă aşteptăm!

Trimiteţi CV-ul dumneavoastră chiar acum!

Pe E-Mail, la cariere.chisinau@draexlmaier.com
Sau prin poştă, la adresa: ICS Draexlmaier Automotive SRL, HR / Recruiting: Balti, str.Industrială 4 / Dovator 86
Informaţii suplimentare, la număr de telefon: +373 60036868

 A impartasi

 A impartasi Twitter LinkedIn Facebook Google+ Xing Mail Print