Tineri specialiști

Deveniți parte
a misiunii noastre

Caractere @ DRÄXLMAIER

Elena Botnari Specialist îmbunătățire procese

"Mă conduc în activitatea mea de următorul principiu: Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul vede oportunitate în orice dificultate. Trebuie să ai încredere în tine, căci asta este una dintre cele mai atrăgătoare calităţi, pe care le poate avea cineva."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Dorina Pleșu Instructor școlarizare departamentul producție

"Tendințele inovatoare ale companiei DRÄXLMAIER oferă zi de zi posibilitatea tinerilor specialiști să-și aducă aportul în crearea caracterului produselor. Activitatea desfășurată aici a oferit și așteptărilor mele un răspuns satisfăcător, într-un mediu prietenos, unde mă simt susținută și încurajată. Sunt mândră, că în poziția mea pot instrui și ajuta alți oameni în dezvoltarea competențelor lor. Fiind orientată către angajați, compania DRÄXLMAIER continuă să descopere și să dezvolte tinerele talente aici, la noi acasă, formând generația de mâine."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Dumitru Căruță Șef sector producție

"Cariera mea în cadrul companiei DRÄXLMAIER a prins rădăcini în aprilie 2018. După primele 6 luni de activitate, am trecut cu brio concursul la funcția de brigadier în sectorul de producție. În următorul an, mi-am dezvoltat capacitățile și am reușit să fiu promovat în funcția de maistru secție, iar mai târziu șef de tură. A urmat un an de provocări și încercări noi, pe care le-am înfruntat cu succes, ceea ce mi-a dat posibilitate să fiu promovat în octombrie 2020 în funcția de șef sector producție. Toate succesele mele în viață le datorez faptului, că am fost întotdeauna proactiv, cu un sfert de oră înainte, în activitate. În viitor tind să mă perfecționez și să mă dezvolt pe plan profesional."

Punctele noastre forte

Încurajăm talente

Managementul performanței și talentelor: Cu noi, vă atingeți obiectivele profesionale. Pentru a face acest lucru, discutăm anual ce sperați să realizați în continuare în călătoria dvs. de carieră. Vă oferim apoi un parcurs profesional de specialitate, management sau lider de proiect.

Punctele noastre forte

Lucrăm la nivel internațional

Lucrăm împreună între țări și continente ca o singură echipă mare. Cursurile noastre de formare interculturală, seminare de pregătire pentru misiuni străine și călătorii de afaceri sau cursuri de limbă vă vor pregăti bine.

Punctele noastre forte

Dezvoltarea personalului

Prin rotația locurilor de muncă, coaching, formarea la locul de muncă, mentorat și instruirea în propria academie de afaceri a companiei noastre, sunteți bine pregătiți pentru noi provocări. Evaluările nevoilor personale și școlarizările regulate vă permit să vă dezvoltați abilitățile individuale.

Acesta-i DRÄXLMAIER

Beneficii

Mentorat

Bine integrați de la bun început: Mentorat - În timpul perioadei de școlarizare, un coleg vă va ajuta să vă acomodați și să însușiți aspectele specifice necesare în noul Dvs. loc de muncă.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă, plată suplimentară pentru turele de seară și de noapte și oportunități de compensare a orelor suplimentare. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare și prime speciale pentru anumite evenimente de viață.

Creștere profesională

Pe parcursul activității fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Echilibru - Viață Profesională - Privată

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbiuri personale.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Onboarding

Veniți
în echipa noastră!

Pentru a vă face integrarea la DRÄXLMAIER cât mai ușoară posibil, veți cunoaște compania și veți lucra într-un mod structurat pentru primele luni de muncă. Un „mentor” va fi alături pentru a vă ajuta și a vă îndruma.

Încadrarea
în activitate

Inițiere
Prima zi
Faceți cunoștință cu regulament intern și completați datele necesare la departamentul Resurse Umane pentru angajare. Faceți cunoștință cu echipa și primiți primele impresii. Colegii direcți vă spun tot, ce doriți să știți despre viața și activitatea zilnică.
După două săptămâni
Școlarizarea continuă
Începeți cu planul personal de școlarizare și participați la primele cursuri de instruire și orientare profesională. Faceți cunoștință cu echipa extinsă.
După patru săptămâni
Feedback inițial
Veți avea primele Dvs. întâlniri de feedback cu superiorul Dvs. profesional, veți identifica punctele forte și veți stabili componentele, care urmează să fie dezvoltate ca parte a școlarizării.
După trei luni
Analiza perioadei de școlarizare
Planul de școlarizare inițial va fi completat. Veți avea o revizuire a subiectelor profesionale de școlarizare.
După șase luni
Început adevărat
Felicitări! Ați stăpânit cu succes calea de pregătire inițială și acum vă puteți continua călătoria la DRÄXLMAIER!

Începutul Dvs. la DRÄXLMAIER

V-am convins?
Aplicați acum!

Proces de aplicare

Aplicare online
Ai găsit un loc de muncă care te interesează?
Expediază CV-ul actualizat la adresa electronică hr.dra@draexlmaier.de pentru o poziție vacantă existentă sau de profil general. Echipa noastră va identifica cel mai potrivit job pentru tine.
Aplicare în boxe
Boxele de aplicare la intrare în fabrici
La necesitate poți depune CV-ul sau formularul de aplicare în una din boxe de la intrare în fabrici pe adresele: mun.Bălți, str.Industrială 4 / mun.Bălți, str.Dovator 86 mun.Cahul, str.Muncii 4
Convorbire telefonică
Facem cunoștință
Veți primi un apel telefonic cu detalii despre poziția vacantă și pentru a stabili un interviu.
Interviu
Oportunitatea Dvs.
Interviul are drept scop să aflăm detalii despre experiența profesională anterioară și să vă familiarizăm cu poziția vacantă. La necesitate interviul va include teste tehnice/ traduceri/ exerciții de calcul în funcție de poziția vacantă.
Decizia finală
Primirea răspunsului
În termen de până la 10 zile după interviu, o să vă comunicăm decizia finală. În cazul unui răspuns pozitiv, veți primi informația despre pachetul de documente și ziua angajării.

Premii

Noi aparținem
celor mai buni

Grupul DRÄXLMAIER este unul dintre cei mai buni angajatori din întreaga industrie. Primim în mod regulat premii precum Premiul Top Employer Award de la Deutschland Automotive sau premiul recent drept unul dintre Cei mai Buni Angajatori la nivel mondial 2021 de la Revista Forbes. Ambele premii confirmă orientarea noastră înaltă către angajați și onorează entuziasmul nostru pentru subiecte precum integrarea noilor angajați, modele flexibile de ore de lucru sau oferte pentru angajați și oportunități de dezvoltare ulterioară.