Profesioniști

Cu pasiune
pentru un scop comun

Electrificat și autonom: Cu produsele noastre, contribuim la dezvoltarea modului, în care milioane de oameni se vor deplasa în viitor. Căutăm persoane ca tine, cu idei și concepte noi pentru mobilitatea individuală a viitorului.

Caractere @ DRÄXLMAIER

Vadim Bubulici Manager de formare profesională

"Atât în Republica Moldova, cât și la nivel Global, DRÄXLMAIER Group contribuie la pregătirea profesioniștilor de diferit nivel și dezvoltarea competențelor acestora în concordanță cu cerințele pieței muncii. Începând cu calificarea muncitorilor și finalizând cu specializările inginerești. Fiind deja Profesionist, manifestând Caracter, poți construi o Carieră de Succes în cadrul DRÄXLMAIER Group."

 

Caractere @ DRÄXLMAIER

Andrei Onoico Șef departament producție

"Una din valorile companiei DRÄXLMAIER este "orientarea spre angajați", care asigură dezvoltarea continuă a angajaților noștri, care ne ajută să atingem cel mai înalt nivel al profesionalismului, această valoare este un imbold sa avem un viitor durabil."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Victoria Podlisnic-Rurac Șef de schimb

"Evoluția carierei mele în cadrul companiei DRÄXLMAIER a reprezentat o succesiune de poziții și activități, acest proces a fost influențat în mod direct de provocările și schimbările, care au aparut în decursul timpului. Mi-am dezvoltat abilitățile și am luptat, ca să fiu printre cei mai buni, deoarece orice angajator își doreste “angajatul ideal”. Pe lângă abilități, am fost motivată să-mi desfășor activitatea la un nivel foarte ridicat de profesionalism, respectând termenii pentru îndeplinirea sarcinilor și oferind calitate în tot ceea ce fac - o poziție puternică în companie îmi aduce o satisfactie personala și profesionala crescută. Este un drum lung și plin de trudă pentru a ajunge acolo, unde mi-am dorit, dar este posibil, mai ales alături de o echipă de profesioniști și cu oportunitățile, pe care le avem în cadrul companiei pentru evoluția pe plan profesional."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Andrei Miherea Șef departament inginerie industrială

"DRÄXLMAIER este mai mult decât o companie de succes, este o familie mare de profesioniști, care te inspiră să îți descoperi cele mai bune calități și care te ajută să excelezi".

Puncte forte

Leadership

Programele noastre de leadership susțin și promovează managerii în mod individual. Acestea sunt în conformitate cu viziunea și strategia noastră și asigură o înțelegere uniformă a managementului în întreaga companie.

Puncte forte

Dezvoltarea carierei

Instruire continuă: în academia noastră de afaceri, vă veți extinde abilitățile tehnice, sociale și personale. Veți fi apoi bine pregătiți pentru noi provocări. Sunt posibile concedii speciale pentru educație continuă individuală.

Puncte forte

Lucru la nivel internațional

Lucrăm împreună între țări și continente ca o singură echipă mare. Cursurile noastre de formare interculturală, seminare de pregătire pentru misiuni străine și călătorii de afaceri sau cursuri de limbă vă vor pregăti bine pentru job.

Acesta e DRÄXLMAIER

Beneficii

Mentorat

Bine integrați de la bun început: Mentorat - În timpul perioadei de școlarizare, un coleg vă va ajuta să vă acomodați și să însușiți aspectele specifice necesare în noul Dvs. loc de muncă.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă, plată suplimentară pentru turele de seară și de noapte și oportunități de compensare a orelor suplimentare. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare și prime speciale pentru anumite evenimente de viață.

Creștere profesională

Pe parcursul activității fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Echilibru - Viață Profesională - Privată

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbiuri personale.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Onboarding

Veniți
în echipa noastră!

Pentru a vă face integrarea la DRÄXLMAIER cât mai ușoară posibil, veți cunoaște compania și veți lucra într-un mod structurat pentru primele luni de muncă. Un „mentor” va fi alături pentru a vă ajuta și a vă îndruma.

Încadrarea
în activitate

Inițiere
Prima zi
Faceți cunoștință cu regulament intern și completați datele necesare la departamentul Resurse Umane pentru angajare. Faceți cunoștință cu echipa și primiți primele impresii. Colegii direcți vă spun tot, ce doriți să știți despre viața și activitatea zilnică.
După două săptămâni
Școlarizarea continuă
Începeți cu planul personal de școlarizare și participați la primele cursuri de instruire și orientare profesională. Faceți cunoștință cu echipa extinsă.
După patru săptămâni
Feedback inițial
Veți avea primele Dvs. întâlniri de feedback cu superiorul Dvs. profesional, veți identifica punctele forte și veți stabili componentele, care urmează să fie dezvoltate ca parte a școlarizării.
După trei luni
Analiza perioadei de școlarizare
Planul de școlarizare inițial va fi completat. Veți avea o revizuire a subiectelor profesionale de școlarizare.
După șase luni
Început adevărat
Felicitări! Ați stăpânit cu succes calea de pregătire inițială și acum vă puteți continua călătoria la DRÄXLMAIER!

Începutul Dvs. la DRÄXLMAIER

V-am convins?
Aplicați acum!

Proces de aplicare

Aplicare online
Ai găsit un loc de muncă care te interesează?
Expediază CV-ul actualizat la adresa electronică hr.dra@draexlmaier.de pentru o poziție vacantă existentă sau de profil general. Echipa noastră va identifica cel mai potrivit job pentru tine.
Aplicare în boxe
Boxele de aplicare la intrare în fabrici
La necesitate poți depune CV-ul sau formularul de aplicare în una din boxe de la intrare în fabrici pe adresele: mun.Bălți, str.Industrială 4 / mun.Bălți, str.Dovator 86 mun.Cahul, str.Muncii 4
Convorbire telefonică
Facem cunoștință
Veți primi un apel telefonic cu detalii despre poziția vacantă și pentru a stabili un interviu.
Interviu
Oportunitatea Dvs.
Interviul are drept scop să aflăm detalii despre experiența profesională anterioară și să vă familiarizăm cu poziția vacantă. La necesitate interviul va include teste tehnice/ traduceri/ exerciții de calcul în funcție de poziția vacantă.
Decizia finală
Primirea răspunsului
În termen de până la 10 zile după interviu, o să vă comunicăm decizia finală. În cazul unui răspuns pozitiv, veți primi informația despre pachetul de documente și ziua angajării.

Premii

Noi aparținem
celor mai buni

Grupul DRÄXLMAIER este unul dintre cei mai buni angajatori din întreaga industrie. Primim în mod regulat premii precum Premiul Top Employer Award de la Deutschland Automotive sau premiul recent drept unul dintre Cei mai Buni Angajatori la nivel mondial 2021 de la Revista Forbes. Ambele premii confirmă orientarea noastră înaltă către angajați și onorează entuziasmul nostru pentru subiecte precum integrarea noilor angajați, modele flexibile de ore de lucru sau oferte pentru angajați și oportunități de dezvoltare ulterioară.