Muncitori calificați

Alăturați-vă
echipei noastre

Electrificat și autonom: Cu produsele noastre, contribuim la dezvoltarea modului, în care milioane de oameni se vor deplasa în viitor. Căutăm persoane ca tine, cu idei și concepte noi pentru mobilitatea individuală a viitorului.

Portofoliul nostru de produse

Produse premium

Dezvoltăm și producem sisteme de interior, sisteme electrice și sisteme pentru mobilitate electrică. DRÄXLMAIER susține fiecare proiect de vehicul de la prima idee până la livrarea în serie. Unim proiectarea, conceptul, procesele de simulare ultramodernă, construirea instrumentelor, producția, tehnologia de testare, până la livrarea în secvență a produsului.

Caractere @ DRÄXLMAIER

Eugen Pacis Operator în producție

"Îmi place foarte mult echipa, în cadrul căreia îmi desfășor activitatea. Toți colegii mei sunt foarte prietenoși și se susțin unul pe altul." 

Caractere @ DRÄXLMAIER

Valeria Creciun Operator în producție

"Îmi place să fac cablajele și mă impresionează foarte mult rezultatul muncii mele zilnice. Sunt mulțumită, este un lucru bine plătit și foarte interesant."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Aliona Stanciuc Operator în producție

"La fabrica de cablaje auto din Bălți sunt foarte bune condiții de muncă, mașinele de tăiere a firelor sunt moderne, destul de ușor de învățat. Activez într-o echipă bună și sunt mulțumită de acest lucru." 

Caractere @ DRÄXLMAIER

Olga Bantuș Operator în producție

"Lucrăm la fabrică conform standardelor europene, avem utilaje noi, e curat și lucrul nu e dificil. Sunt mulțumită, că lucrez aici."

Reperele noastre

Condiții atrăgătoare

Pachetul nostru de plată vă oferă o structură salarială atractivă, timp de concediu mediu și opțiuni de compensare a orelor suplimentare.
Serviciile noastre sociale se extind de la pensiile companiei până la oferte atractive pentru polițe de asigurare.
Prime speciale și concediu special sunt disponibile pentru anumite evenimente din viață.

Reperele noastre

Sete de cunoaștere?

Educație continuă: în academia noastră de afaceri, vă veți extinde abilitățile tehnice, sociale și personale. Veți fi bine pregătiți pentru noi provocări. Concediile speciale sunt posibile pentru educația continuă individuală.

Reperele noastre

Noi promovăm talente

Managementul performanței și al talentelor: Abordarea noastră pentru dezvoltarea angajaților este aliniată la potențialul Dvs. individual de dezvoltare, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele profesionale. Pentru a face acest lucru, ne întâlnim anual pentru a stabili, ce trebuie să faceți în cariera Dvs. Aplicați acum!

Acesta e DRÄXLMAIER

Beneficii

Mentorat

Bine integrați de la bun început: Mentorat - În timpul perioadei de școlarizare, un coleg vă va ajuta să vă acomodați și să însușiți aspectele specifice necesare în noul Dvs. loc de muncă.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă, plată suplimentară pentru turele de seară și de noapte și oportunități de compensare a orelor suplimentare. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare și prime speciale pentru anumite evenimente de viață.

Creștere profesională

Pe parcursul activității fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Echilibru - Viață Profesională - Privată

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbiuri personale.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Onboarding

Veniți
în echipa noastră!

Pentru a vă face integrarea la DRÄXLMAIER cât mai ușoară posibil, veți cunoaște compania și veți lucra într-un mod structurat pentru primele luni de muncă. Un „mentor” va fi alături pentru a vă ajuta și a vă îndruma.

Încadrarea
în activitate

Interviu inițial
Până la angajare
Oamenii, care intenționează să se angajeze ca operatori de producție, urmează un test de cunoștințe generale și competențe motorice. Ulterior candidații merg într-o excursie prin fabrică pentru a-și crea primele impresii.
Inițiere
Prima zi
Ghidați de personalul de la Resurse Umane sunt completate actele de angajare. De asemenea, faceți cunoștință cu regulamentul intern, tehnica securității și elementele privind cultura corporativă DRÄXLMAIER. Aveți posibilitate să întrebați instructorii de școlarizare despre activitatea zilnică și aspectele sociale.
Școlarizarea inițială
Primele 5 zile
Subiectele care trebuie predate sunt combinate în 5 grupe și sunt împărțite în 5 zile de instruire.
Prima testare teoretică
A 5-a zi
Se efectuează testarea cunoștințelor teoretice pentru a afla, dacă noii angajați au însușit cunoștințele de bază și pot trece la etapa de instruire practică.
Instruire practică
Următoarele 10 zile de școlarizare
În baza rezultatelor testelor teoretice, cursanții sunt împărțiți în diferite grupuri de „proces” în care vor fi instruiți practic. Instruirea practică se desfășoară în 10 zile - parțial în sala de instruire și parțial în sectorul de producție.
Testarea competențelor
A 10-a zi de școlarizare
Competențele practice ale angajaților sunt testate în a 5-a zi de pregătire practică. Dacă trec testul, atunci vor fi transferați în zona de producție pentru ultimele 5 zile de instruiri.
Atribuirea finală
A 15-a zi de școlarizare
Pe baza rezultatelor testelor teoretice și practice și în conformitate cu nevoile departamentului de producție, angajații sunt repartizați la anumiți mentori.
Transfer la producție
După 3 săptămâni
Felicitări! Ați stăpânit cu succes calea de pregătire inițială și acum vă puteți continua călătoria la DRÄXLMAIER!

Începutul Dvs. la DRÄXLMAIER

V-am convins?
Aplicați acum!

Transmiteți CV actualizat sau Formularul de aplicare completat la adresa electronică.

Proces de aplicare

Aplicare online
Ai găsit un loc de muncă care te interesează?
Expediază CV-ul actualizat la adresa electronică hr.dra@draexlmaier.de pentru o poziție vacantă existentă sau de profil general. Echipa noastră va identifica cel mai potrivit job pentru tine.
Aplicare în boxe
Boxele de aplicare la intrare în fabrici
La necesitate poți depune CV-ul sau formularul de aplicare în una din boxe de la intrare în fabrici pe adresele: mun.Bălți, str.Industrială 4 / mun.Bălți, str.Dovator 86 mun.Cahul, str.Muncii 4
Convorbire telefonică
Facem cunoștință
Veți primi un apel telefonic cu detalii despre poziția vacantă și pentru a stabili un interviu.
Interviu
Oportunitatea Dvs.
Interviul are drept scop să aflăm detalii despre experiența profesională anterioară și să vă familiarizăm cu poziția vacantă. La necesitate interviul va include teste tehnice/ traduceri/ exerciții de calcul în funcție de poziția vacantă.
Decizia finală
Primirea răspunsului
În termen de până la 10 zile după interviu, o să vă comunicăm decizia finală. În cazul unui răspuns pozitiv, veți primi informația despre pachetul de documente și ziua angajării.

Premii

Noi aparținem
celor mai buni

Grupul DRÄXLMAIER este unul dintre cei mai buni angajatori din întreaga industrie. Primim în mod regulat premii precum Premiul Top Employer Award de la Deutschland Automotive sau premiul recent drept unul dintre Cei mai Buni Angajatori la nivel mondial 2021 de la Revista Forbes. Ambele premii confirmă orientarea noastră înaltă către angajați și onorează entuziasmul nostru pentru subiecte precum integrarea noilor angajați, modele flexibile de ore de lucru sau oferte pentru angajați și oportunități de dezvoltare ulterioară.