Învățământ Dual la DRÄXLMAIER

Care este calificarea
potrivită pentru tine?

Ucenicie la DRÄXLMAIER

Alegeți
programul nostru de ucenicie

Îți plac automobilele și te interesează domeniul tehnic? În următoarele trei profesii, vă oferim numeroase oportunități pentru un mediu de lucru adecvat. Hai să dezvoltăm mobilitatea împreuna!

Ucenicie la DRÄXLMAIER

De ce să lucrezi cu noi?

Programul de ucenicie la DRÄXLMAIER vă oferă un loc de muncă sigur, cu angajare garantată, un mediu de lucru excelent și multe oportunități de dezvoltare în viitor, după ce instruirea Dvs. este completă.

Acesta e DRÄXLMAIER

Beneficii

Angajare sigură

Un loc de muncă sigur într-o companie de familie independentă, cu experiență de decenii în industria de automotive.

Săli de teorie și ateliere de practică

Posibilitatea dobândirii abilităților esențiale în domeniul automotive. DRÄXLMAIER Group pune la dispoziția ucenicilor săli de curs și ateliere de practică, dotate cu echipamente de înaltă specializare.

Cele mai bune studii

Sprijin din partea instructurilor cu normă întreagă, experiență practică în departamentele tehnice și direct în hăli de producție, sub îndrumarea celor mai buni specialiști. Studii conform modelului german: 30% teorie și 70% practică.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă - ucenicii beneficiază de salariu de ucenicie din partea companiei și bursă de la stat. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare.

Studii certificate

Certificarea obținută de absolvenți la final corespunde cu nivelul 3 de calificare al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Transport organizat gratuit

Compania organizează pentru angajați transport gratuit tur-retur din regiunile, în care activează fabricile noastre de producție.

Cantine

Fie că este vorba de prânz, o gustare sau o pauză de cafea - cantinele organizate la fabrici oferă angajaților mâncare excelentă.

Condiții excelente de studii și de lucru

Joint excursions, sport teams and parties

Îmbunătățire continuă

Pe parcursul întregii activități, angajații pot depune sugestii de îmbunătățire în cadrul Idei DRÄXLMAIER și sunt premiați în dependență de importanța implementării acestei idei în cadrul companiei.

Cămin studențesc la școli profesionale

Cazare gratuită în căminul studențesc al școlilor profesionale partenere la necesitate.

Creștere profesională

Pe parcursul activității după finalizarea studiilor fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Accent pe sănătate

La companie se organizează Ziua Sănătății pentru promovarea modului sănătos de viață și conștientizarea beneficiilor consumului de fructe și legume. Clinica noastră medicală din incintă și activitatea ei 24/24 oferă consultații și programe preventive.

Sport de echipă

Angajații, pasionați de fotbal, au posibilitate să se antreneze în cadrul echipei de fotbal a companiei și să participe la campionate organizate.

Companie prietenoasă familiei

Suntem o companie de familie și ne mândrim cu acest lucru. În cadrul locațiilor noastre activează multe familii, iar copiii angajaților deseori aplică la programul nostru de Învățământ Dual.

Durabilitate

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbyuri personale. Ucenicii participă în activități durabile de echipă.

Caractere @ DRÄXLMAIER

Pavel Rusu Elev-ucenic Bălți

"Am ales meseria dată la DRÄXLMAIER, căci sunt pasionat de industria de automotive și doresc să contribui la îmbunătățirea continuă a tehnologiilor moderne în constructia cablajelor auto."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Sergiu Cateli Elev-ucenic Cahul

„Am ales programul de învățământ dual, deoarece este ceva nou la sud. Acesta oferă o profesie foarte bună, care îmi place. Prin această formă de învățământ toată teoria acumulată am întărit-o prin practică în cadrul companiei și aceasta este o metodă foarte bună. Făcând practică în companie, am avut posibilitatea de a lucra la utilaje noi și moderne, cât și de a participa la crearea unui cablaj pentru un automobil premium. Este un mare avantaj pentru un tânăr specialist, că după absolvirea învățământului poate fi direct angajat.”

Caractere @ DRÄXLMAIER

Cristina Chendighelean Elevă-ucenic Cahul

"La învățământul dual la DRÄXLMAIER îmi place să studiez într-o sală echipată modern și mă simt foarte bine în grupul, în care studiez, atmosfera este foarte plăcută."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Iosif Moruz Elev-ucenic Cahul

"Îmi place meseria Electromecanic la instalarea și întreținerea utilajului industrial, deoarece învăț multe lucruri noi, cum ar fi lucrul cu ciocanul de lipit, pilirea metalelor, tăierea cu flexul și multe altele. Vreau să fiu un bun lucrător, care face lucrul la perfecție."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Cătălina Ciobanu Elevă-ucenic Bălți

"Instruirea practică prin sistem dual la compania DRÄXLMAIER mi-a adus multe avantaje și oportunități în formarea și dezvoltarea proprie, cât și cunoștințe cu deprinderi pentru executarea proceselor de logistică desfășurate într-un depozit modern. Recomand cu încredere absolvenților școlilor specialitatea Operator depozite mecanizate și automatizate."

Caractere @ DRÄXLMAIER

Adriana Bețișor Elevă-ucenic Bălți

"Studiind la Învățământ Dual, specialitatea Electromecanic la instalarea și întreținerea utilajului industrial, am îndrăgit să lucrez la mașini-unelte, cu schemele electrice și pneumatice, să programez și să studiez tehnologia de control. M-am familiarizat pe parcursul studiilor cu acest tărâm de la început necunoscut."

Vizită virtuală

Încă
indecis?

În acest film, puteți vedea condițiile de instruire și posibilități de promovare. 

Admiterea pentru studii prin Învățământ Dual în cadrul colaborării noastre cu Școli Profesionale partenere (Nr.5 din Bălți și Nr.1 și Nr.2 din Cahul) începe anual din 1 iulie pentru elevii-absolvenți din clasele a 9-a și a 12-a. Documentele pot fi depuse la sediul companiei sau la Școli Profesionale partenere.