Doriți să vă manifestați talentul și să vă implementați ideile pentru automobilele viitorului?

Vizitaţi Grupul DRÄXLMAIER la evenimente de recrutare și aflați mai multe despre oportunitățile de angajare și despre sarcinile necesare la posturile vacante.

 

Ziua Ușilor Deschise la Biroul de Dezvoltare Produs Chișinău 2019

16 mai 2019

13:00-14:00 Evenimentul Ușilor Deschise a avut loc pe adresa str. Studenţilor 9/21, mun.Chișinău, în campusul UTM, în paralel cu evenimentul Industrial Suppliers & Engineering Forum. Autonomous Driving Conference. Studenții și absolvenții interesați au vizitat Biroul de Dezvoltare Produs DRÄXLMAIER Chișinău pentru a afla mai multe despre activități specifice și oportunități de angajare la companie.

12:00-15:00 Toți cei interesați au aflat despre companie în cadrul târgului de cariere #Engineering4YOU, la Tekwill, în sala Imaginarium.

Telefonul de contact în cazul, în care doriți să aplicați pentru posturile vacante de ingineri-proiectanți în biroul nostru de proiectare de la Chișinău, este 0-600-36868 sau 0-231-91-726. CV-urile Dvs. sau formularele de aplicare le puteți expedia la adresele electronice cariere.chisinau@draexlmaier.com sau hr.dra@draexlmaier.de.

Zilele Ușilor Deschise la Biroul de Dezvoltare Produs Chișinău 2018

29 mai 2018 - Evenimentul ușilor deschise a avut loc pe adresa str. Studenţilor 9/21, mun.Chișinău, în campusul UTM, în paralel cu evenimentul Moldova Automotive Days 2018. Reprezentanții companiei au făcut prezentări în următoarele paneluri de discuții:

1.Business Climate - Prezentare Investment Experience, Alexandru Bordeianu

2.Education a priority for Automotive sector - Prezentare Dual education case study, Vadim BUBULICI

3.Moldova IT and R&D4Automotive trends - Prezentare Mobility of the Future, Carmen Toader

De asemenea, toți cei interesați au putut afla despre companie în cadrul târgului de cariere #Automotive4YOU, la FabLab, în campusul UTM.

30 mai 2018 - studenții de la UTM, inginerie mecanică, au putut participa la un master-class în sala Front End a universității UTM.

Telefonul de contact în cazul, în care doriți să aplicați pentru posturile vacante de ingineri-proiectanți este 0 600 36868.

Ziua Familiei și Ziua Ușilor Deschise la Bălți 2017

Grupul DRÄXLMAIER a stabilit un standard la nivel mondial pentru toate locaţiile, în ceea ce privește atitudinea față de angajați. Fiind o companie de familie, Ziua Familiei este una dintre cele mai apreciate tradiții în cadrul Grupului. La 3 septembrie 2017, Ziua Familiei a invitat toți angajații din Bălți și i-a întâmpinat pe ei și pe apropiaţii lor la cea de-a doua fabrică. Toți cei interesați au putut afla despre activitățile companiei în zonele de recrutare și de reformare. Ziua Familiei la Bălți a cuprins în program tururi organizate prin fabrică pentru oaspeți. Astfel, familiile și prietenii angajaților de la fabricile din Bălţi au putut vedea cu ochii lor condițiile și procesele de lucru ale celor dragi.

Telefonul de contact în cazul, în care doriți să aplicați pentru posturile vacante la fabricile din Bălți este 0 231 91 722 sau 0 231 91 723.

Share

DRÄXLMAIER utilizează cookie pentru a adapta nevoilor dumneavoastră această pagină web Politica de Cookie-uri