Joburile noastre de management al lanțului de aprovizionare și logistică

În peste 60 de locații din peste 20 de țări, fabricăm produse personalizate de cea mai înaltă calitate pentru a îndeplini standardele înalte ale clienților noștri premium.

Datorită proceselor excelente, unei rețele avansate și managementului lanțului nostru de aprovizionare, care este orientat spre nevoile clienților, oferim calitatea premium, exact la timp și în secvență. Conectăm lumea, oamenii, culturile și producțiile sale.

În această rețea complexă, sofisticată, voi mențineți controlul. Chiar și cu un grad ridicat de digitalizare la nivel de proces, logistica este și va fi întotdeauna o afacere cu oameni. Și tocmai de aceea joburile noastre din lanțul de aprovizionare și logistică combină un potențial uriaș și oportunități largi pentru voi.

Alăturați-vă companiei în modelarea activă a întregului proces de producție; analiza și îmbunătățirea logisticii pentru a ne asigura fluxul de materiale și capacitățile de livrare în mod eficient și durabil. Veți vedea rapid: a conecta lumea înseamnă a modela lumea. Și viitorul. O cheie majoră este logistica inteligentă și practică. Aplicați acum și cunoașteți-vă viitorul.