Oferte de locuri de muncă în IT: oameni care gândesc neconvențional

Căutăm experți, care își iubesc meseria IT și sunt mereu în căutare de noi provocări - oameni care gândesc neconvențional și în mod independent pentru a găsi noi soluții potențiale.

Locuri de muncă în transformare digitală: idei contributive

DRÄXLMAIER oferă locuri de muncă interesante în IT, joburi de manager de transformare digitală și locuri de muncă în transformare digitală cu libertate de proiectare și posibilitatea de a contribui cu propriile idei. Angajații noștri se bucură de un program de lucru flexibil într-o structură organizatorică transparentă, cu ierarhii plate. Punem bazele pentru ca dumneavoastră să aveți o carieră de succes în IT – prin hardware de ultimă generație și o atmosferă de familie.

Spiritul de echipă și respectul sunt în vârful filozofiei companiei noastre. La DRÄXLMAIER, nu puteți lucra doar la sarcini interesante și provocatoare într-o industrie inovatoare. În departamentul nostru IT, vă oferim și libertatea de a vă transforma viziunea în realitate.

Carieră în IT: Stimulați inovația la DRÄXLMAIER

În programul nostru de grup „synapsis”, IT acționează ca un motor de inovare pe drumul nostru către un proces integrat și peisaj de sistem în dependență de funcții, produse și regiuni.

Colegii noștri din unitatea IT Software Engineering dezvoltă soluții orientate către client, care aduc îmbunătățiri măsurabile dezvoltării, producției și logisticii la DRÄXLMAIER. Departamentul nostru IT asigură, de asemenea, disponibilitatea sistemelor informaționale globale, precum și o infrastructură IT profesională la nivel mondial.

În conformitate cu motto-ul nostru: Creăm soluții #agile #globale #durabile