Locuri de muncă în inginerie mecanică și inginerie de proiectare: Transformarea inovațiilor în realitate

La DRÄXLMAIER, combinăm în mod constant competențele noastre de bază din sistemele electrice, electronice, sisteme interioare și sisteme de baterii cu un scop specific. Acest amestec are ca rezultat o dinamică inovatoare unică în dezvoltarea produselor. Ne face pe noi și pe inginerii noștri de proiectare unici în industrie.

Rezultatul: produse și tehnologii inovatoare care modelează mobilitatea pe termen lung în prezent sau încep să anunțe o schimbare de paradigmă. De la mobilitatea electrică și conexiunile om-vehicul-mediu până la conducerea autonomă și sustenabilitatea componentelor vehiculelor, precum și producția acestora.

Doriți să vă realizați potențialul profesional la un loc de muncă ca inginer de proiectare în inginerie mecanică în acest mediu inovator, să vă dedicați unor sarcini cu adevărat interesante și să aveți discuții apropiate, de încredere și apreciative în echipă? Atunci joburile noastre de inginer mecanic sunt doar provocarea și oportunitatea potrivită pentru tine!

Locuri de muncă în dezvoltarea de produse: Se caută gânditori inovatori

Căutăm mereu gânditori inovatori, tehnicieni, ingineri de proiectare și auto-începători care să ne sprijine în depășirea provocărilor actuale din ingineria de interioare, electronice, electrice și soft. Un job cu multă libertate de design și deschidere, fie că este vorba de inspirație bruscă sau pur și simplu ”idei bune”. Împreună, vom transforma ideile într-un viitor excelent.