Your job

Controlor financiar. Departamentul Financiar. Bălți

07. December 2021 Bălți

Pentru recrutarea în domeniu căutăm profesionişti şi persoane de conducere, care pot face faţă cerinţelor pieţei internaţionale prin
sinceritate, flexibilitate şi entuziasm. Folosiţi posibilitatea de a coopera în crearea unui mediu de lucru interesant şi fascinant
la una dintre locaţiile noastre.

Sarcini de bază:

 • Crearea listei cheltuielilor companiei;
 • Comparația cheltuielilor planificate și de facto;
 • Analiza bugetului și a devierilor de la acesta;
 • Lista costurilor pe centre de cost;
 • Evidența investițiilor etc.

Profil/Cerinţe:

 • Studii superioare Economice;
 • Cunoaşterea limbii române – obligatoriu;
 • Cunoaşterea Calculatorului (Word, Excel, SAP R/3);
 • Cunoaşterea limbii germane sau engleze – obligatoriu;
 • Experienţa în domeniu va constitui un avantaj.

Noi propunem:

 • Condiţii de muncă la standard european
 • Posibilităţi reale de dezvoltare şi promovare profesională

Sunteţi interesat? Aplicați aici sau depuneți CV-urile Dvs. pentru posturile vacante chiar astăzi, la boxe pentru aplicații la paza companiei noastre, pe adresa:
ICS Draexlmaier Automotive SRL, HR  / Recruiting: Bălţi, str.Industrială 4 / Dovator 86. 
Telefon pentru informații suplimentare: +373 (231) 91726/ 91723.

Informație generală

Despre
Grupul DRÄXLMAIER

Grupul DRÄXLMAIER furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare premium, componente electrice şi electronice și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Combinația de competențe de bază în zonele interioare, electrice, electronice și sisteme de stocare este unicală în industria automotivă. Prin urmare, compania acoperă întregul lanț de producție, de la ideea inițială, prin proces de dezvoltare și producție și până la, în secvență, livrarea produselor pe liniile de asamblare a producătorilor de automobile premium.

Inventatorul cablajului adaptat necesităților clientului, Grupul DRÄXLMAIER dezvoltă tehnologia inovatoare a cablajelor, componentelor electrice și electronice, toate direct in-house. Aceasta include sisteme de cablaje de înaltă tensiune, sisteme de gestionare a acumulatoarelor și distribuitori inteligenți de energie. DRÄXLMAIER lucrează asupra mobilității viitoare fără emisii de gaze prin soluția sistemelor de stocare de tensiune joasă și tensiune înaltă. Fiind un lider de piață pentru sistemele interioare în automobile de clasa premium, Grupul DRÄXLMAIER furnizează producătorilor iluminare ambientală, console centrale, panouri de uși și de instrumente, cât și module complete de uși și cockpit.

Grupul DRÄXLMAIER este furnizor automotiv internațional având în jur de 65 fabrici în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are în jur de 75.000 de angajați la nivel mondial. Fiind o afacere de familie, gândirea responsabilă și cu accent pe viitor întotdeauna au stat la baza succesului ei economic. Este elementul de bază al strategiei să-și proiecteze afacerea și procesul de producție, cât și produsele, într-o manieră durabilă și astfel să mărească competitivitatea companiei pe termen lung. În plus, DRÄXLMAIER se angajează să atingă neutralitatea climatică până în 2050.

În 2020, Grupul DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,2 miliarde euro. Fiind membrul Topului 100 de furnizori de automotive, printre clienții renumiți ai companiei se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum şi producători californieni de automobile.