Birou dezvoltare produs la Chișinău

Misiunea noastră:
mobilitatea viitorului

Punctele noastre forte

Standarde globale

DRÄXLMAIER are locaţii de producere şi dezvoltare la nivel mondial - în jur de 65 de fabrici în peste 20 de țări. Lucrăm împreună între țări și continente ca o singură echipă mare. Compania operează conform acelorași standarde în toate locațiile și garantează calitatea proceselor și produselor peste tot în lume. 

Punctele noastre forte

Dezvoltarea personalului

Prin rotația locurilor de muncă, coaching, formarea la locul de muncă, mentorat și instruirea în propria academie de afaceri a companiei noastre, sunteți bine pregătiți pentru noi provocări. Evaluările nevoilor personale și școlarizările regulate vă permit să vă dezvoltați abilitățile individuale.

Acesta-i DRÄXLMAIER

Beneficii

Mentorat

Bine integrați de la bun început: Mentorat - În timpul perioadei de școlarizare, inclusiv internațional, un coleg vă va ajuta să vă acomodați și să însușiți aspectele specifice necesare în noul Dvs. loc de muncă.

Condiții atractive

Noi oferim o structură salarială atractivă și oportunități de compensare a orelor suplimentare. Beneficiile noastre sociale cuprind lunch card pentru fiecare zi lucrătoare și prime speciale pentru anumite evenimente de viață.

Creștere profesională

Pe parcursul activității fiecare angajat trece școlarizări suplimentare, își manifestă performanța și poate aplica la poziții deschise și promovat în funcție.

Colaborare internațională

Inginerii-proiectanți din Biroul Dezvoltare Produs sunt școlarizați atât online, cât și în deplasări special organizate în alte țări. În timpul perioadei de instruire, inginerii noștri se concentrează pe înțelegerea proceselor tehnologice, acest lucru fiind posibil cu ajutorul colegilor din centrele de cercetare și dezvoltare din alte țări, aceasta rezultând în abilități profesionale remarcabile.

Echilibru - Viață Profesională - Privată

La noi puteți combina ușor locul de muncă cu viața de familie și activități interactive în timpul liber. Organizăm diferite concursuri pe parcursul anului, în care angajații au posibilitate să manifeste spirit activ și hobbiuri personale.

Descoperă oportunitățile de carieră

Devino parte a companiei noastre